Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
RAM
2x8 3200mHz DDR 4
Ekran kartı
MSI Ventus Dual RTX 3070
Anakart
H610M-D
İşlemci
i5 12600K
Bugün bilgisayarı açtıktan sonra CPU sıcaklığı çok fazla diyerek hata verdi ve kapandı. Ardından tekrar açtığımda PC boşta iken 80 derecede gördüm. Termal macun ve fan almaya karar verdim.
Kasam: Corsair 4000D airflow.
Kasanın ön tarafında 3 tane fan slotu var ancak sadece ortadakinde fan geldi yani üst ve alt taraf boş. Oraları doldurmak ve termal macunumu yenilemek istiyorum.
Arctic Freezer 34 e-sports CPU soğutucusu kullanıyorum. Sizden ricam ön taraf için 2 fan, fanların hepsini bağlamak için bir fan çoğaltıcı ve iyi bir terman macun önerisi.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
.

Son düzenleme:
Öne iki tane 140mm takıp öndeki 120mm'yi üste takmak isterseniz :

Öne iki adet daha 120mm almak isterseniz :

RGB'li almak isterseniz :
RGB'li alsanız bile eğer kontrolcünüz yoksa anakartınıza bağlayamayacağınız için bir işlevi olmayacak galiba.

Termal Macun :

Termal macun neden istediğinizi anlamadım? Satın aldığınız Arctic soğutucunun içerisinden çıkmış olmalı.

Termal macun içerisinden çıktı ancak 3 ay olmasına rağmen demekki eskimiş olmalı ki bu aralar boşta bile %70 dereceye ulaşmaya başladı. Garanti edip macun değiştirmekte fayda var hocam. Hocam bu attığınız 3 fan da kasaya kolayca monte edilebilir mi yani uygun mudur? Bir de sizden son ricam bunlar için bir tane fan çoklayıcı önerebilir misiniz? Anakartım H610M-D.

Artık hangisi size daha rahat gelirse. Hepsi sizin sahip olduğunuz 1 CHA_FAN'ı çoklamaya yarıyor.

Fanları da kasa boyutunuza göre attım. Öne 2 adet 140mm veya 3 adet 120mm sığıyor. Üste 2 adet 120mm veya 2 adet 140mm sığıyor. Arkaya ise 1 adet 120mm sığıyor. Buna göre tercihiniz yapabilirsiniz.

Hocam çok yardımcı oldunuz çok çok teşekkür ederim iyi günler dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…