i5-12600KF %40 kullanılırken 100 derece oluyor

şundan da şüpheleniyorum acaba etiketi çıkarmadılar mı bi kontrol edicem
Olabilir, bir bakin derim.

Tabii ki de yaratır en iyisi satın aldığın yere başvur ellemeden ne olur ne olmaz.
Kesinlikle katiliyorum. Bilgisayari toplayip birlestiren siz degilsiniz ne de olsa. Bu tur sorunlari saticinin uzerine atin. Siz ellerseniz "sen dokunup bozmussun" diye bahane uretirler.

Olabilir, bir bakin derim.

Kesinlikle katiliyorum. Bilgisayari toplayip birlestiren siz degilsiniz ne de olsa. Bu tur sorunlari saticinin uzerine atin. Siz ellerseniz "sen dokunup bozmussun" diye bahane uretirler.

Bunların aynı renk macunları bende de mevcut onu sürer değişim isterim diye düşünüyorum fark etmezler bence artı olarak ben sizi dinlemeyip yeni macunu sürdüm sildiğim macunda biraz kıvamı sertti şimdi bilgisayarsız kalmaya tahamul edemeyen bir bağımlıyım yedekte bilgisayarım var ama işte bundan da ayrılamıyorum tekrar deneyip değerleri paylaşacağım.

şuan %70 kullanırken 100 olarak ısı alıyor bu normal mi hala sorun mu var ?

furmarktan yük altınada soktum değerler böyle internetten işlemciyi araştırdım soğuması zor bi işlemci fan intelin kendi fanı değil ama daha önce stock fan kullanmış olan biriyim stock fandan hallice şuanki fanda yani işlemciye yetişemediğini düşünüyorum fanıda araştırdım stock fandan bi farkı yok diyorlar tipide onu söylüyor açıkcası aşağıya bıraktım bana şunu söyleyin lütfen hala değişim için yolliyim mi (bi fark olucağını sanmıyorum) yoksa bu bilgiler yeterli dediğin gibi göndermene gerek yok mu diyorsunuz

Son düzenleme:
sizin attığınız fanı ben daha önce kullandım ve o kadar berbat ki amd nin yanında gelen minik fanıyla aralarında 2 derece vardı.
tavsiyem 2. el aynı fiyata 4+4 şekilde bakır borulu bir kule tipi tercih edin.

sizin attığınız fanı ben daha önce kullandım ve o kadar berbat ki amd nin yanında gelen minik fanıyla aralarında 2 derece vardı.
tavsiyem 2. el aynı fiyata 4+4 şekilde bakır borulu bir kule tipi tercih edin.
sorunun sebebi fan dime şimdiden fan bakmaya başladım 1.5bin 2 bin bandında 2 fanlı sıvı soğutucu daha çok işimi görür mü sizce ?

Sorunun sebebi fan dime şimdiden fan bakmaya başladım 1.5bin 2 bin bandında 2 fanlı sıvı soğutucu daha çok işimi görür mü sizce?

Hocam şunu da söyleyeyim belki tek sorun fan olmayabilir silikonun kalitesiyle ve kasanın hava akışı ve nerede durduğu da bir etken ayrıca ekran kartınızın 78 derece normal bir sıcaklık değil bence.

valla çok bilgim yoktu soğutucu hakkında bilsem yükseltip öyle siparişini verirdim

Hocam şunu da söyleyeyim belki tek sorun fan olmayabilir silikonun kalitesiyle ve kasanın hava akışı ve nerede durduğu da bir etken ayrıca ekran kartınızın 78 derece normal bir sıcaklık değil bence.
bence 78 derecede normalde ekran kartı için 80i geçmedikten sonra furmark testine soktuğumda 74-76 derece gibi bi sıcaklık alıyordum problem yok bence ya

Hocam soğutucunuzu halledin çünkü güçlü bir işlemci nispeten 13 ve 14.nesil gibi ısınmıyor ama önlem almak yine de iyidir aylardır biz Intel kullanıcıları olarak 13 ve 14.nesilden neler çekiyoruz bir bilseniz soğutmanın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.

13 ve 14 baya ısınıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…