i5 13. nesil işlemci için sıvı soğutucu önerisi

Brk993

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni
Merhaba biliyorum sıvı soğutma pek de gerekli değil i5 için lakin hava soğutmaların görüntüsü de beni deli ediyor o yüzden i5 işlemci için sessiz çok da pahalıya kaçmayacak bir sıvı soğutucu önerebilecek var mı?

Merhaba biliyorum sıvı soğutma pek de gerekli değil i5 için lakin hava soğutmaların görüntüsü de beni deli ediyor o yüzden i5 işlemci için sessiz çok da pahalıya kaçmayacak bir sıvı soğutucu önerebilecek var mı?
Vay be i5 e sıvı soğutma ha.
Ben i5'te havaciyim çünkü soğutulması çok güç bir seri değil hocam.Tabii bu bir tercihtir.

Vay be i5'e sıvı soğutma ha.
Ben i5'te havaciyim çünkü soğutulması çok güç bir seri değil hocam. Tabii bu bir tercihtir.

Vallahi hocam çok doğru bir tercih hava soğutma da beni görsel olarak hiç tatmin etmiyor, uygununda bir sıvı soğutma alayım dedim.
Satacağım bilgisayarı zaten i5-4060 Ti sistem yükselteceğim, lakin TL'de 70 küsur derecelere çıkıyor işlemci ondan almak istedim açıkçası.

Vallahi hocam çok doğru bir tercih hava soğutma da beni görsel olarak hiç tatmin etmiyor, uygununda bir sıvı soğutma alayım dedim.
Satacağım bilgisayarı zaten i5-4060 Ti sistem yükselteceğim, lakin TL'de 70 küsur derecelere çıkıyor işlemci ondan almak istedim açıkçası
Kasanizin desteklediği Sıvı soğutucu büyüklüğü kaç hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı