i5 13400F 95 dereceyi görüyor

the rayz

Femtopat
Daha fazla  
İşlemcim rench Simulator gibi oyunlar oynarken isindigini gecen fark ettim. Sonrasinda Vatan Bilgisayar'da termal macununu degistirdim ve PUBG oynarken islemci %35 %40 kulanimdayken 95 Q00 derece oldugunu gordum. İslemcide stok Intel fanı var fan degiştirmeli miyim sizce ya da şu anki fanimi temizletsem iş görür mü şu anda?
İşlemci i5 13400F.
Ekran kartı RTX 4060.
Anakart H610M-E

Stok fandan kurtul hocam normal cünkü iyi bir kule tipi işini görür veya 240'lık sıvı keyfıne gore.

Fanını değiştirmelisin bütçene göre öneri yapabilirim.

Hocam gene de gecen yaz bu kadar ısınmıyordu temizletsem gene de kullanilmazmi sizce bütçe olarak maximum 1000TL falan verebilirim kule tipi almayi düşünüyorum alırsam.

Stok fandan kurtul hocam normal cünkü iyi bir kule tipi işini görür veya 240'lık sıvı keyfıne gore.

Hocam ne onerirsiniz 1000TL'ye kule tipi olarak.

Hocam gene de gecen yaz bu kadar ısınmıyordu temizletsem gene de kullanilmazmi sizce bütçe olarak maximum 1000TL falan verebilirim kule tipi almayi düşünüyorum alırsam.

Temizletsen de kullanılmaz stok fan her zaman kötü bana göre. Kule tipi alsan yeterli şimdi arıyorum bütçene uygun bir soğutucu bulursam atacağım.

eğer soğutma bulamazsanız throttle stop diye bir uyguluma var ordan voltaj azaltarak sıcaklıkları düşürebilirsiniz(çok olmasada alternatif işte) rehberi burda nasıl düşürebileceğinizin bu

ustam 1500 tl ye df radiant diye bir sıvı soğutucu satılıyor gayet memnunum bir instagram sayfasından aldım.

Temizletsen de kullanılmaz stok fan her zaman kötü bana göre. Kule tipi alsan yeterli şimdi arıyorum bütçene uygun bir soğutucu bulursam atacağım.

Bekliyorum hocam. Termal macunu degiştiren adam fanlarda tozlar vardi bilgisayarcida temizletir demişti ama 95 derecelere cikmasi gene de normal degildir degilmi.

Bekliyorum hocam. Termal macunu degiştiren adam fanlarda tozlar vardi bilgisayarcida temizletir demişti ama 95 derecelere cikmasi gene de normal degildir degilmi.

O sıcaklık temizlense de düzelmez. Benim işlemci de stok fandan beter bir fan vardı sonra değiştim aşırı rahatladı işlemci.

O sıcaklık temizlense de düzelmez. Benim işlemci de stok fandan beter bir fan vardı sonra değiştim aşırı rahatladı işlemci.

Kankam şu an canım sıkıldı mineciraft Bedwars'a girdim hani darlamaz PC'yi PC Bedwars'de 75 derece goruyor islemcide sıkıntı var gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…