RAM'ler DDR5 olmasından dolayı ilgimi çekti. Sonradan fsrkettim ki islemci soketmis. Alınır mı böyle? Aldığımda işlemciye nasıl bir soğutucu tercih etmem lazim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden almasın hocam?B580 Mesut Çevik kanalında incelemişti. 4060 dan daha iyi şu an ileride güncellemelerle daha da iyi olacaktır. Ancak 13400f almayın bence 7500f li am5 sistem bakın.
Hazır sistem olarak bulamadım açıkçası 7500f li bu fiyatlarda.B580 Mesut Çevik kanalında incelemişti. 4060 dan daha iyi şu an ileride güncellemelerle daha da iyi olacaktır. Ancak 13400f almayın bence 7500f li am5 sistem bakın.
İntel soket değiştirdi. 13400f alırsa ileride upgrade yapamaz. Ancak am5 alırsa 9000 serisi çıktı zaten 2 sene sonra bir sonraki seri amd işlemciler çıkar. Çok rahat upgrade yapabilir.Neden almasın hocam?
İntel soket değiştirdi. 13400f alırsa ileride upgrade yapamaz. Ancak am5 alırsa 9000 serisi çıktı zaten 2 sene sonra bir sonraki seri amd işlemciler çıkar. Çok rahat upgrade yapabilir.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bunları bulabildim 25.000 civarı. İnceleyin bütçenize uyarsa değerlendirirsiniz.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Baktım ama ekran kartına gelince kullanılabilir seçenek yok diyor.ARC 7A-B580 sisteme bakayım bir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.