iCley17 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #1 i5-13400F işlemcide Cyberpunk'ta Ultra ayarlar RTX açık 80 derece. Normal mi?
vpsxx01 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Stok soğutucu ise normal.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.227 Çözümler 55 16 Kasım 2023 #3 Her şey Ultra da normal. Cyberpunk'ın nasıl bir oyun olduğunu söylememe gerek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 AnotherJourney dedi: Her şey Ultra da normal. Genişletmek için tıkla... Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
AnotherJourney dedi: Her şey Ultra da normal. Genişletmek için tıkla... Grafiklerle işlemcinin ne alakası var?
vpsxx01 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #5 Yanlış bilgi totra_proska dedi: Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Kisaca ekran kartina yük binince islemciye de biniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
totra_proska dedi: Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Kisaca ekran kartina yük binince islemciye de biniyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 vpsxx01 dedi: Kisaca ekran kartina yük binince islemciye de biniyor. Genişletmek için tıkla... Grafikleri low yap işlemci yükü artar. Ters orantılıdır bu.
vpsxx01 dedi: Kisaca ekran kartina yük binince islemciye de biniyor. Genişletmek için tıkla... Grafikleri low yap işlemci yükü artar. Ters orantılıdır bu.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.227 Çözümler 55 16 Kasım 2023 #7 totra_proska dedi: Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Kullanım demiyor derece diyor farkındaysan. totra_proska dedi: Grafikleri low yap işlemci yükü artar. Ters orantılıdır bu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş low grafikte oynamak istese onu yapar değil mi?
totra_proska dedi: Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Kullanım demiyor derece diyor farkındaysan. totra_proska dedi: Grafikleri low yap işlemci yükü artar. Ters orantılıdır bu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş low grafikte oynamak istese onu yapar değil mi?
Darlinnm Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #8 totra_proska dedi: Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Açık dünya oyunlarında işlemcilerde önemli rol alır.Npc etkileşimi , yapay zekanın etkisi , nesnelerin uzaklığa bağlı olarak kaybolması v.b
totra_proska dedi: Grafiklerle işlemcinin ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Açık dünya oyunlarında işlemcilerde önemli rol alır.Npc etkileşimi , yapay zekanın etkisi , nesnelerin uzaklığa bağlı olarak kaybolması v.b
vpsxx01 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #9 totra_proska dedi: Grafikleri Low yap işlemci yükü artar. Ters orantılıdır bu. Genişletmek için tıkla... Kanki bir yönde haklisin ama arkadaşin soğutucusu yetersiz kalabilir bende 12400F var i5 bende yuksek sicaklikta oynuyordum stok ta.
totra_proska dedi: Grafikleri Low yap işlemci yükü artar. Ters orantılıdır bu. Genişletmek için tıkla... Kanki bir yönde haklisin ama arkadaşin soğutucusu yetersiz kalabilir bende 12400F var i5 bende yuksek sicaklikta oynuyordum stok ta.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #10 AnotherJourney dedi: Kullanım demiyor derece diyor farkındaysan. Arkadaş low grafikte oynamak istese onu yapar değil mi? Genişletmek için tıkla... Low yaparsa işlemci daha çok ısınır diyorum zaten. Darlinnm dedi: Açık dünya oyunlarında işlemcilerde önemli rol alır.Npc etkileşimi , yapay zekanın etkisi , nesnelerin uzaklığa bağlı olarak kaybolması v.b Genişletmek için tıkla... Haklısın ancak render mesafesinden bahsetmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
AnotherJourney dedi: Kullanım demiyor derece diyor farkındaysan. Arkadaş low grafikte oynamak istese onu yapar değil mi? Genişletmek için tıkla... Low yaparsa işlemci daha çok ısınır diyorum zaten. Darlinnm dedi: Açık dünya oyunlarında işlemcilerde önemli rol alır.Npc etkileşimi , yapay zekanın etkisi , nesnelerin uzaklığa bağlı olarak kaybolması v.b Genişletmek için tıkla... Haklısın ancak render mesafesinden bahsetmiyorum.