i5 13400F ekran kartı önerisi

Bütçe
10000

Atakan Tüzün

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba;
Aniden bir sistem toplamaya karar verdim ve gerekli olan bütün parçaları aldım, sadece ekran kartı satın almadım çok büyük kararsızlıklar içerisindeyim. Şu an RTX 3060 ve RX6700 XT arasında kaldım. Ve bir türlü karar veremiyorum. AMD konusunda oldukça olumsuz veya nötr yorumlar gördüm. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Farklı bir kart öneriniz var ise ona da açığım. Kasamı kurdum fakat ekran kartım yok. Her gün birbirimizi izliyoruz :)

İşlemci: i5 13400F.
Anakart: MSI Pro B760M-G (DDR4)
RAM: G.Skill Ripjaws V 8 GB CL18 3600MHz.
PSU: MSI MAG A550bn.
Kasa: MSI MAG Vampiric 100 r

Yukarıda yazdığım parçaları satın aldım. Maliyeti 9781 TL (hepsi sıfır alındı)

Not: 1adet 8 GB RAM ve SSD nisan ayında alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 6700 XT hemen hemen RTX 3070 ayarında bir ekran kartı. Bazı durumlarda 3070 Ti ile benzer performans veriyor.

Eğer oyun ve günlük kullanım için alacaksanız RX6700 XT. Render, yayın ve çeşitli iş uygulamaları için kullanacaksanız RTX 3060 Ti yönelin.

RTX 6700 XT hemen hemen RTX 3070 ayarında bir ekran kartı. Bazı durumlarda 3070 Ti ile benzer performans veriyor.

Eğer oyun ve günlük kullanım için alacaksanız RX6700 XT. Render, yayın ve çeşitli iş uygulamaları için kullanacaksanız RTX 3060 Ti yönelin.

Anladım teşekkür ederim. Daha çok günlük ve oyun amaçlı olacak. Onun dışında 2.el 3070 Ti ve 3080 kartlar genel olarak 8000-9000 TL bandında satılıyor fakat birazcık şüphe uyandırıyor (mining vb. Durumlardan dolayı) bilginiz varsa bu konu hakkında da yorumunuzu belirtirseniz sevinirim.

Ben ikinci el kartlara mesafeliyim ama fiyatları ile akıl çeliyor. Forumda genel fikir mining yapılmış olsa da garantisi devam eden, test sonuçları iyi ve tamir görmemiş kartlar alınabilir şeklinde. Güvenilir bir satıcı bulursanız neden olmasın. Kontrolleri eksiksiz yapmayı ve TR garantili olmasına dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı