i5-13400F için anakart önerisi

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam kendi laptop veya masaüstün ne artık bilmiyorum da onlarla benzer markalara yönel fakat bence artık i7ye geç çok beklemişsin herkes i5 i7 den iyi falan der ama öyle değil o iş ve artık i9 da geldiğinden fiyatları düşecektir ve eskiyecektir. Eğer dersen kardeş illa i5 bir şey diyemem sadece fikir için dedim abim

hocam kendi laptop veya masaüstün ne artık bilmiyorum da onlarla benzer markalara yönel fakat bence artık i7ye geç çok beklemişsin herkes i5 i7 den iyi falan der ama öyle değil o iş ve artık i9 da geldiğinden fiyatları düşecektir ve eskiyecektir. Eğer dersen kardeş illa i5 bir şey diyemem sadece fikir için dedim abim
Fiyat farkı çok.

Tam olarak ne saçmalamışsın anlayamadım? Neden i7 ye geçsin? Arkadaş ne amaçla kullanacak sordun mu? Boş şeyler yazıp milleti yanlış yönlendirmeyin.

3, 4K o da max fiyatına değecekse?

Hala arayışta mısın?

ya da WiFi'lı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı