Selam. Yukarıda belirttiğim işlemci için hem DDR4 hem DDR5 destekleyen bir anakart var mı? Şimdi DDR4 kullanıyorum. İleri tarihlerde DDR5'e geçiş yapacağım.
Hocam ben pek anlamam. Beni böyle sorunsuz götürecek bir şey istiyorum. Ek olarak DDR5 anakart önerebilir misiniz? İkisine de bakıp bir hesap kitap yapayım.
Hocam ben pek anlamam. Beni böyle sorunsuz götürecek bir şey istiyorum. Ek olarak DDR5 anakart önerebilir misiniz? İkisine de bakıp bir hesap kitap yapayım.
LGA 1700 söket bakacaksın bütçene göre.
Giriş seviyesi için Gigabyte veya Asrock markaları için 3.500 civarına iş görcek kart bulursun.
Soğutucu blok, bağlantı desteği derken fiyat artıyor.
LGA 1700 söket bakacaksın bütçene göre.
Giriş seviyesi için Gigabyte veya Asrock markaları için 3.500 civarına iş görcek kart bulursun.
Soğutucu blok, bağlantı desteği derken fiyat artıyor.
En ucuz Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.006,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro H610M-E Intel LGA1700 Micro ATX DDR5 Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro H610M-E Intel LGA1700 Micro ATX DDR5 Anakart özelliklerini incele, 3.080,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!