nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Aralık 2024 #1 Selamlar, Yeni aldığım sistemi bütçem olmadığından kule tipi fan taktırmamıştım. Şimdi alacağım fakat hangisi mantıklı olur bilemedim. Alacağım soğutucunun Vatan'dan olması gerekiyor. Oradaki bir arkadaş montajını yapacak. Bu iyi gibi geldi. COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 120cm ARGB INTEL/AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 120cm ARGB INTEL/AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Selamlar, Yeni aldığım sistemi bütçem olmadığından kule tipi fan taktırmamıştım. Şimdi alacağım fakat hangisi mantıklı olur bilemedim. Alacağım soğutucunun Vatan'dan olması gerekiyor. Oradaki bir arkadaş montajını yapacak. Bu iyi gibi geldi. COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 120cm ARGB INTEL/AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 120cm ARGB INTEL/AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
X xeqtr Megapat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri amd 7800x3d Asus rx6600 Asus primex x870-p wifi Asus tuf gaming II 240 Corsair vengeance 32 GB Crucial P5 Plus 1 TB Crucial P5 Plus 500 GB Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 bütçe sorunu yoksa ben bu işlemci için ASUS TUF GAMING LC II 240 kullanıyordum gayet serin çalışıyordu
bütçe sorunu yoksa ben bu işlemci için ASUS TUF GAMING LC II 240 kullanıyordum gayet serin çalışıyordu
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #3 xeqtr dedi: Bütçe sorunu yoksa ben bu işlemci için ASUS TUF Gaming LC II 240 kullanıyordum gayet serin çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu almayı düşünmüyorum zaten sıcaklık açısından çok sıkıntısı olmayan bir işlemci.
xeqtr dedi: Bütçe sorunu yoksa ben bu işlemci için ASUS TUF Gaming LC II 240 kullanıyordum gayet serin çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu almayı düşünmüyorum zaten sıcaklık açısından çok sıkıntısı olmayan bir işlemci.