i5-13400F ile FC 26 oynanırken mavi ekran hatası almak

İşletim sistemi
Windows 10

erddemer

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
İşlemci
13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400F, 2500
Masaüstü bilgisayarımı açtıktan sonra herhangi bir oyuna girip oynayıp çıktıktan sonra FC 26'ya girmek istediğimde oyun açılırken mavi ekran hatası veriyor. Ama bilgisayarı ilk açtığımda direkt FC 26'ya girersem hiçbir şey olmuyor, oyun sorunsuz açılıyor. Fakat önce başka bir oyuna girip sonra FC 26'ya girince mavi ekran hatası verip bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.

Sorun nedir, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@erddemer

Ne yaptıysam minidump dosyaları açılmadı? Nasıl yapmam gerekiyor ? Talimatlar da yazan her şeyi eksiksiz bir şekilde yaptım fakat yine minidump dosyası açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım EA yine bir şeyi bozdu ve belli bir kesim bu sorundan etkileniyor.

Dosyayı açmayacaksınız buraya upload edeceksiniz.
Bende garip olan direkt olarak bu dosya bulunmuyor. Arkadaşın dediği gibi farklı bir oyundan fifaya girince anticheat kısmında sistem mavi ekran gösterip hızlıca restart alıyor. Olay görüntüleyicisi kernel 41 63 olarak veriyor. Tahminimce birden çok oyunun anticheati birbirlerini etkiliyor olabilir.

@claus mavi ekran çözümü hataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…