RTX 4060 Ti almayı düşünüyorum. Onun yanında darboğaz yapmayacak işlemci diye arattım i5-13400F'i buldum. Şu an elimde olan Gigabyte B365M-H anakartı ile i5-13400F uyumlu mu? Sorun falan çıkartır mı?
RTX 4060 Ti almayı düşünüyorum. Onun yanında darboğaz yapmayacak işlemci diye arattım i5-13400F'i buldum. Şu an elimde olan Gigabyte B365M-H anakartı ile i5-13400F uyumlu mu? Sorun falan çıkartır mı?
Merhaba.
Rica ederim.
Ben biraz İntel fan boyu olduğum için İntel öneririm.
Fakat daha sağlıklı bir yönlendirme isterseniz bütçe ve beklentilerinizi belirterek bir konu açarsanız yardımcı olunacaktır.
Ama sonuçta hepsi fiyatına göre performansa sahip ben İntel öneririm.
Merhaba.
Rica ederim.
Ben biraz Intel fan boyu olduğum için Intel öneririm.
Fakat daha sağlıklı bir yönlendirme isterseniz bütçe ve beklentilerinizi belirterek bir konu açarsanız yardımcı olunacaktır.
Ama sonuçta hepsi fiyatına göre performansa sahip ben Intel öneririm.
Bütçe şu an tam olarak belli değil. Beklentilerim ise oyun oynamak, video editlemek gibi şeyler. 4K falan bir monitörüm yok ve almayı da düşünmüyorum. Alırsam en fazla 2K bir monitör alırım ama şuan öyle bir düşüncem yok. 1080p de bunları yapabilmek istiyorum.
Merhaba.
Rica ederim.
Ben biraz Intel fan boyu olduğum için Intel öneririm.
Ama sonuçta hepsi fiyatına göre performansa sahip ben Intel öneririm.