i5-13400F ile RX 6600 XT uyumlu mu?

Rality

Hectopat
Arkadaşlar şu an i3-12100F kullanıyorum ve çoğu oyunda CPU %100 oluyor FPS droplar oluyor ben de yeni işlemci arayışındaydım ve i5-13400F buldum ikisi uyumlu mu? Darboğaz olur mu? Performansı nasıl?

Ayrıyeten G.Skill Ripjaws 3200 MHz 2x8 GB RAM ve kule tipi soğutucu aldım bu arada ortalama FPS'ler kaç olur Fortnite-Valorant'ta falan.
Yükseliş yaşarsınız. Çünkü aldıklarınız parçacıklar iyiler. Normal 6600 seçmemeniz bile iyi XT seçmeniz daha iyi olmuş. Pardon zaten kullandığınız 6600XT'imiş.

Yükseliş yaşarsınız. Çünkü aldıklarınız parçacıklar iyiler. Normal 6600 seçmemeniz bile iyi XT seçmeniz daha iyi olmuş.

Umarım hocam şu an her şey geldi fakat işlemciyi daha alamadım fiyatı 4600 falan indirim gelir mi? Bu arada şu anki işlemcim ile Fortnite'de FPS droplar oluyor.

Umarım hocam şu an her şey geldi fakat işlemciyi daha alamadım fiyatı 4600 falan indirim gelir mi? Bu arada şu anki işlemcim ile Fortnite'de FPS droplar oluyor.
Ya şimdi ben kendim konuşacağım fakat buna karşı gelenler illa ki olur. Bence i3-12100F işlemci olan bir sistem alınmaz.

Ya şimdi ben kendim konuşacağım fakat buna karşı gelenler illaki olur. Bence i3-12100F işlemci olan bir sistem alınmaz.

Hocam bende 1050 Ti vardı onun yanına bunu aldım darboğaz yaptı 1 yıl önce de RX 6600 XT aldım bu sefer de işlemci yetersiz kaldı ama bazen diyorum keşke i5-10400F alsaydım daha iyi olurdu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…