Yusuf Kızgın Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #11 LoxerQQ dedi: @Yusuf Kızgın Stok soğutucuyla bende 100 derece oluyordu bende geçen yaz olmuştu Thermalright soğutucu aldım ve sorun çözülmüştü. Bu arada 90 derecelerde kullanmak işlemciye zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... link atarmısın kankam bide garantiye felan yolladınmı (aynı işlemci değilmi)
LoxerQQ dedi: @Yusuf Kızgın Stok soğutucuyla bende 100 derece oluyordu bende geçen yaz olmuştu Thermalright soğutucu aldım ve sorun çözülmüştü. Bu arada 90 derecelerde kullanmak işlemciye zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... link atarmısın kankam bide garantiye felan yolladınmı (aynı işlemci değilmi)
LoxerQQ Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 501 Çözümler 5 24 Temmuz 2024 #12 Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bundan almıştım. 13400F aynı işlemciyi kullanıyoruz. Garantiye yollamadım. Kullandığın soğutucu kısacası dandik. İyi kaliteli bir macun sürdüm ve bundan aldım ve 69'u bile geçmiyor benimki. Alırken keşke yorumlarını okusaymışsın soğutucunun. 12100f kullanan biride 95 derece görüyormuş.
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bundan almıştım. 13400F aynı işlemciyi kullanıyoruz. Garantiye yollamadım. Kullandığın soğutucu kısacası dandik. İyi kaliteli bir macun sürdüm ve bundan aldım ve 69'u bile geçmiyor benimki. Alırken keşke yorumlarını okusaymışsın soğutucunun. 12100f kullanan biride 95 derece görüyormuş.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.440 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #13 LoxerQQ dedi: Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bundan almıştım. 13400F aynı işlemciyi kullanıyoruz. Garantiye yollamadım. Kullandığın soğutucu kısacası dandik. İyi kaliteli bir macun sürdüm ve bundan aldım ve 69'u bile geçmiyor benimki. Alırken keşke yorumlarını okusaymışsın soğutucunun. 12100f kullanan biride 95 derece görüyormuş. Genişletmek için tıkla... Burst Assassin daha iyi ve aynı fiyattalar. Benim attığımı alın.
LoxerQQ dedi: Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bundan almıştım. 13400F aynı işlemciyi kullanıyoruz. Garantiye yollamadım. Kullandığın soğutucu kısacası dandik. İyi kaliteli bir macun sürdüm ve bundan aldım ve 69'u bile geçmiyor benimki. Alırken keşke yorumlarını okusaymışsın soğutucunun. 12100f kullanan biride 95 derece görüyormuş. Genişletmek için tıkla... Burst Assassin daha iyi ve aynı fiyattalar. Benim attığımı alın.