i5 13400F PUBG Mobile'de kasma yapıyor

viscara

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance RGB pro 32 GB 3200 mhz ddr4
Anakart
Gigabyte B760M GAMİNG A X DDR4
Merhaba benim işlemci i5 13400F PUBG Mobile'de etkinlik alanına atladığımda donma kasma oluyor. Oyunun belirli yerlerinde donma kasma oluyor. Temel hızı 2,50 Max aldığım GHz 4,0. Sizce normal mi? Aranızda bir bilen var mı neden böyle oluyor? Bunun yüzünden yeni bir işlemci almayı düşünüyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim işlemci i5 13400F PUBG Mobile'de etkinlik alanına atladığımda donma kasma oluyor. Oyunun belirli yerlerinde donma kasma oluyor. Temel hızı 2,50 Max aldığım GHz 4,0. Sizce normal mi? Aranızda bir bilen var mı neden böyle oluyor? Bunun yüzünden yeni bir işlemci almayı düşünüyorum artık.
Pubg sadece işlemci değil işlemci, ekran kartı, ram gibi şeylerin hepsinin yeterli olmasına bakar, sadece işlemciye bakmayın.

Eğer emuolator kullanıyorsan. Emulator'den kaynaklı olabilir. Emulator ayarlarından kullanılacağı RAM ve işlemci çekirdeği kullanıcağını ayarlayabilirsin.

Ekran kartı modeliniz nedir?
Ekran kartım Rx 6750 xt 12 gb, Ram Corsair Vengeance 32 GB 3600mhz

Eğer emuolator kullanıyorsan. Emulator'den kaynaklı olabilir. Emulator ayarlarından kullanılacağı RAM ve işlemci çekirdeği kullanıcağını ayarlayabilirsin.
Ekran kartım Rx 6750 xt 12 gb, Ram Corsair Vengeance 32 GB 3600mhz

Pubg sadece işlemci değil işlemci, ekran kartı, ram gibi şeylerin hepsinin yeterli olmasına bakar, sadece işlemciye bakmayın.
Şimdi şöyle bir şey var tanıdığım birkaç kişi var ekran kartı modelim onlarınkinden daha yüksek ama işlemci biraz düşük onlarınkine göre benim de kaybettiğim kısım l3 ön belleği ve GHz kısmı

Ekran kartım RX 6750 XT 12 GB, RAM Corsair Vengeance 32 GB 3600MHz.

Ekran kartım RX 6750 XT 12 GB, RAM Corsair Vengeance 32 GB 3600MHz.

Şimdi şöyle bir şey var tanıdığım birkaç kişi var ekran kartı modelim onlarınkinden daha yüksek ama işlemci biraz düşük onlarınkine göre benim de kaybettiğim kısım L3 ön belleği ve GHz kısmı.

Onların işlemcisi ne senin işlemci gayet yeterde artar bazı istisnalar dışında 4K'da 4090 bile besler oyun sorunludur yüksek ihtimal.

Onların işlemcisi ne senin işlemci gayet yeterde artar bazı istisnalar dışında 4K'da 4090 bile besler oyun sorunludur yüksek ihtimal.
Bir arkadaşta RX 6800 xt var, bende 6750 xt var, arkadaşın işlemcisi i5 12600k. Benim işlemci ise i5 13400f. Arkadaşta kasma yok bende var, onun işlemcisi benim işlemciden 2k fiyat farkıyla fazla, benim kaybettiğim yer temel hız, onun temel hızı 3,70, benim ki ise 2,50 tahminen bundan dolayı kasma oluyor temel GHz farkı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı