Kaça topladın?Ekte bıraktığım sistemi almayı düşünüyorum. Bilgisayarı genellikle dizi, film izlemek ve oyun oynamak için kullanıyorum. Mantıklı yorumlarınızı bekliyorum...
Eki Görüntüle 2377663
MSI Ventus ve Gigabyte Windforce ekran kartlarını önermiyorum
Ancak bu modeller sorunlu modeller, tasarımlarından dolayı çok ısınıyorlar diğerlerine göre.Fiyat uygunsa PNY bile alınabilir bir markadır bence hocam. Burada fiyat en önemli etken.
Kaça topladın?
Pek de güzel olmamış gibi, MSI Ventus ve Gigabyte Windforce ekran kartlarını önermiyorum. Ayrıca bu kasa da güzel değil. Bu işlemciye sıvı soğutmaya da gerek yok.
32 bin civarı sistem ve tamperli olması ile olmaması arasında ne fark ediyor bilgim olmadığından soruyorum. Eski sistemimde gigabyte gtx970 ekran kartı vardı performansından çok memnundum o yüzden gigabyte seçmiştim tabiki yenileri nasıldır bilgim yok.bütçe? kasa temperli değil birde hocam aklınızda olsun.
Sıvı soğutucuyu daha uzun ömürlü olur düşüncesi ile ve tabiki de görüntüsü için eklemiştimKaça topladın?
Pek de güzel olmamış gibi, MSI Ventus ve Gigabyte Windforce ekran kartlarını önermiyorum. Ayrıca bu kasa da güzel değil. Bu işlemciye sıvı soğutmaya da gerek yok.
32 binİyi değil. Eminim ki fiyatı da olduğundan daha fazladır. Kaça topladınız ve bütçe nedir?
32 bin
Kazık alınmaz.32 bin civarı sistem ve tamperli olması ile olmaması arasında ne fark ediyor bilgim olmadığından soruyorum. Eski sistemimde gigabyte gtx970 ekran kartı vardı performansından çok memnundum o yüzden gigabyte seçmiştim tabiki yenileri nasıldır bilgim yok.
Sıvı soğutucuyu daha uzun ömürlü olur düşüncesi ile ve tabiki de görüntüsü için eklemiştim
32 bin
Kazık alınmaz.
![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Çok pahalı. 30a 4060 Ti sistemler toplanıyor. Sıvı soğutma yerine kule tipi alabilirsin en fazla stok soğutucu yetmez dersen yoksa sıcak çalışan bir işlemci değil 4 aydır kendim de kullanıyorum. kasanın ve psunun kalitesi berbat bu bütçede hazır sistem direk kasa adıyla arama yap illa sosyalde birkaç fikir oluşmuştur. temperin artısı cam kırıldığı zaman patlamaz bu cam parçalarına ayrılır. ekran kartı olarak bu bütçede zotac yada asusa yönelebilirsin ti kartlar arasındaki en detaylı karşılaştırmalardan biri olan bu videoyu izlersen de aklında biraz bişeyler oturur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.