E emoke Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 RAM Lexar ares 16x2 SSD veya HDD modeli Kingston 500gb m2 Ekran kartı RTX 4060 Anakart GİGABYTE H610M K İşlemci İ5-13400F Ekran kartım CPU'dan yaklaşık 2 ya da 2.5 kat fazla çalışıyor üstelik düşük ayarlarda, ekran kartı driverları güncel ne yapabilirim?
Ekran kartım CPU'dan yaklaşık 2 ya da 2.5 kat fazla çalışıyor üstelik düşük ayarlarda, ekran kartı driverları güncel ne yapabilirim?
Çözüm itsLevichK 31 Ağustos 2024 emoke dedi: Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olamaz, Valorantta fazlasıyla normal ve olması gerektiği gibi.
emoke dedi: Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olamaz, Valorantta fazlasıyla normal ve olması gerektiği gibi.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.120 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #2 Normali odur zaten ekran kartının yüksek yüzdelerde kullanılması gerekiyor. Son düzenleme: 31 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 emoke dedi: Ekran kartım CPU'dan yaklaşık 2 ya da 2.5 kat fazla çalışıyor üstelik düşük ayarlarda, ekran kartı driverları güncel ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... GPU'nun 100 kullanımda olması iyi bir şey zaten. Artı 0 Eksi
emoke dedi: Ekran kartım CPU'dan yaklaşık 2 ya da 2.5 kat fazla çalışıyor üstelik düşük ayarlarda, ekran kartı driverları güncel ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... GPU'nun 100 kullanımda olması iyi bir şey zaten.
itsLevichK Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 204 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 emoke dedi: Ekran kartım CPU'dan yaklaşık 2 ya da 2.5 kat fazla çalışıyor üstelik düşük ayarlarda, ekran kartı driverları güncel ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle olması gerekiyor, diğer türlü olursa darboğaz var demektir problem. Artı 0 Eksi
emoke dedi: Ekran kartım CPU'dan yaklaşık 2 ya da 2.5 kat fazla çalışıyor üstelik düşük ayarlarda, ekran kartı driverları güncel ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle olması gerekiyor, diğer türlü olursa darboğaz var demektir problem.
KS KS E emoke Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 itsLevichK dedi: Zaten öyle olması gerekiyor, diğer türlü olursa darboğaz var demektir problem. Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Normali odur zaten ekran kartının yüksek yüzdelerde kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ÖmerDmrc dedi: GPU'nun 100 kullanımda olması iyi bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Artı 0 Eksi
itsLevichK dedi: Zaten öyle olması gerekiyor, diğer türlü olursa darboğaz var demektir problem. Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Normali odur zaten ekran kartının yüksek yüzdelerde kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ÖmerDmrc dedi: GPU'nun 100 kullanımda olması iyi bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi?
itsLevichK Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 204 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 emoke dedi: Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olamaz, Valorantta fazlasıyla normal ve olması gerektiği gibi. Artı 0 Eksi Çözüm
emoke dedi: Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olamaz, Valorantta fazlasıyla normal ve olması gerektiği gibi.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 emoke dedi: Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 13400F ve 4060 darboğaz yapmaz. Artı 0 Eksi
emoke dedi: Yüksek ayarlarda CPU %25 GPU %60 normal mi peki bilmediğimden soruyorum ekran kartı darboğazı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 13400F ve 4060 darboğaz yapmaz.