K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar ben Final Fantasy 7 rebirth oynuyorum fakat FPS'im hep düşük ve CPU kullanımım %70-80 arası iken GPU %50-60 kullanıyor Ekran kartım: RTX 4060 Ti 16 GB. İşlemcim: i5 13400F 16 GB RAM 3200 MHz.
Arkadaşlar ben Final Fantasy 7 rebirth oynuyorum fakat FPS'im hep düşük ve CPU kullanımım %70-80 arası iken GPU %50-60 kullanıyor Ekran kartım: RTX 4060 Ti 16 GB. İşlemcim: i5 13400F 16 GB RAM 3200 MHz.
Kutay Esmez Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 Hocam söylediğinize göre darboğaz yaşıyorsunuz ama o sistemde o kadar da darboğaz olmaması gerekiyor. İşlemci normalden az performans gösteriyor Arkada çalışan işlemciyi yoracak programlar açıksa onları kapatmayı deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi
Hocam söylediğinize göre darboğaz yaşıyorsunuz ama o sistemde o kadar da darboğaz olmaması gerekiyor. İşlemci normalden az performans gösteriyor Arkada çalışan işlemciyi yoracak programlar açıksa onları kapatmayı deneyebilirsiniz
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Kutay Esmez dedi: Hocam söylediğinize göre darboğaz yaşıyorsunuz ama o sistemde o kadar da darboğaz olmaması gerekiyor. İşlemci normalden az performans gösteriyor. Arkada çalışan işlemciyi yoracak programlar açıksa onları kapatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arada tek Discord Steam Epic gibi şeyler açık sadece ve işlemciyi yeni alıp taktırdım BIOS'tan bir ayar falan yapmadım kaçırdığım bir şey olabilir mi? Artı 0 Eksi
Kutay Esmez dedi: Hocam söylediğinize göre darboğaz yaşıyorsunuz ama o sistemde o kadar da darboğaz olmaması gerekiyor. İşlemci normalden az performans gösteriyor. Arkada çalışan işlemciyi yoracak programlar açıksa onları kapatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arada tek Discord Steam Epic gibi şeyler açık sadece ve işlemciyi yeni alıp taktırdım BIOS'tan bir ayar falan yapmadım kaçırdığım bir şey olabilir mi?
Kutay Esmez Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 Windows güç yönetimi ayarlarından maksimum performansa almayı deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #5 Kutay Esmez dedi: Windows güç yönetimi ayarlarından maksimum performansa almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. Artı 0 Eksi
Kutay Esmez dedi: Windows güç yönetimi ayarlarından maksimum performansa almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten.