i5-13400F RTX 4060Ti sistem alınır mı?

lariz

Femtopat
Daha fazla  

Darboğaz çok olacağını sanmıyorum dostum güzel sistem gibi geldi

Yok hayır darboğaz sorunu olmaz merak etmeyin o işlemci o ekran kartını besler. Bütçeniz bu civarlardaysa tabi ki alınabilir her ne kadar 4060 ti 8 gb modelini beğenmesem de o bütçelerde 7700 xt tavsiye etsem de bazen insanlar sıkışık bütçe olduğundan dolayı 3-4 bin katıp 7700 xt ye yönelmiyor.

Bütçem 35k monitörle beraber ve çok bir bilgim olmadığından bu sisteme yöneldim doğrusu.

Malzemlerle beraber 36k denk geliyor sistemi beğendim gibi eğer bütçem yeterse bunu düşüneceğim olmadı bütçem yetmezse onu alacağım bilgilendirdiğin için sağ ol.

Sahibinden den çok temiz sistemler de oluyor bir göz gezdirin bence ek olarak. Almak zorunda değilsiniz de gerçekten temiz bir sistem denk getirdiğiniz zaman paranız cepte kalıyor ona monitör vs alabiliyorsunuz.

Ben geçen sene 3 aylık 6700 xt sistem aldım sıvı soğutmalı 20 bine büroya mesela.

Anakart:

İşlemci:

Ram:

Ekran kartı:

2.alternatif:

2.alternatif:

Soğutma performansı hangisin daha iyi olduğu hakkında çok bilgim yoktur açıkcası. Sapphire'in yine fena değil diye duymuştum ama kötü model değillerdir ikisi de. İkisinin de sizi üzeceğini sanmıyorum.
Performans anlamında da hiç bir fark yoktur bilginiz olsun, sadece soğutma performansı değişiyor.

Depolama:

Güç kaynağı:

Kasa:

İşlemci soğutucu:

Renk alternatifleri:

Fanların rengi farklı sadece, malzeme kalitesi hepsinin aynı diye biliyorum. Bu soğutucu 7500F'i soğutmak için yeterli olur.
Ayrıca bu bütçede LGA1700'e geçmek ölü bir yatırım olur. AM5'e geçin rahatınıza bakın. 2-3 sene bu sokete yeni işlemci modelleri çıkacaktır.
İleride yükseltme yapmak istediğinizde daha rahat olursunuz, anakart değişimiyle v.s. uğraşmazsınız.

Sistemin bu şekilde toplam fiyatı 31.500₺'ye yakın bir şey oluyor. Sistem için 35.000₺ bütçeniz vardı gakiba. Kalan bütçe de ise 1080p 27-24 inç, 165-144hz monitör bulabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…