i5-13400F RTX 4060Ti sistem oyunlarda düşük performans veriyor

blend

Picopat
Daha fazla  
RTX 4060 Ti.
Intel i5 13400F.
32 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant ve cs2

internette baktığım videolara göre 300 üstü kesin olmam lazım ama ben düşük ayarlarda anca çıkabiliyorum internettekiler çok rahat 400 buluyor aynı şekilde cs de de oluyor

Valorant ve CS2.

Hocam düşüktem kastınız 200 FPS üstüyse zaten normal o oyunlar için çünkü o oyunlar GPU'yu fazla zorlamıyor.

Valorant ve CS2.

İnternette baktığım videolara göre 300 üstü kesin olmam lazım ama ben düşük ayarlarda anca çıkabiliyorum internettekiler çok rahat 400 buluyor aynı şekilde CS de de oluyor.

Çoğunlukla OC lu oluyor ve Hz'den yararlanılıyor hocam sizin FPS'iniz olması gerektiği gibi.

İzlediğim videolarda 300 ila 400 arası alıyorlar ama ben 200-290 arası alıyorum

Valorant ve cs2

internette baktığım videolara göre 300 üstü kesin olmam lazım ama ben düşük ayarlarda anca çıkabiliyorum internettekiler çok rahat 400 buluyor aynı şekilde cs de de oluyor
İşlemci farkıdır

Hocam dediğim üzere OC ve RAM MHz ekran Hzlerin farklı olması durumu var baktığıma göre Valorant'ta 300 FPS görüyor bu sistem ve 4060 Ti 8 GB mi yoksa 16 GB mi ona dikkat edin.

Hocam driverlariniz guncel olmayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…