i5 13400F-RTX 4070 sistem nasıldır?

İşlemciyi intel alsan güzel olur bunda da intel var. Bu fiyat civarına 4070 ti hazır sistemlere bak derim geçen 32.000 tlye vardı bir tane araman lazım.

Dolar bazında iyi gibi duruyor ancak kasa ve PSU dandik gibi. Ventus modelleri de fazla ısınıyor diye duymuştum.

İşlemciyi intel alsan güzel olur bunda da intel var. Bu fiyat civarına 4070 ti hazır sistemlere bak derim geçen 32.000 tlye vardı bir tane araman lazım.
Nerde 32.000'e 4070 ti vardı ?

Dolar bazında iyi gibi duruyor ancak kasa ve PSU dandik gibi. Ventus modelleri de fazla ısınıyor diye duymuştum.

Nerede 32.000'e 4070 Ti vardı?

Bu forumda konusu vardı. 4070 Ti hazır sistem bitmiştir muhtemelen 32.000 ya da 33 bin gibi bir şeydi fiyat.

Aynen PcKolik'te vardı ama bayağı oldu o, minimum 43 44 olmuştur artık.
Ben 1 2 ay önce pc aldım ama o sistemi hiç görmedim. Sanırım 2 aydan fazla süre geçti o sistem çıkalı değil mi?

Böyle bir sistem de var bakabilirsin. Kasa ve PSU daha kaliteli. SSD'yi 1tb yapabilirsin. Dilersen sıvı soğutma ekle uzun vade olsun diye.

Mayısın 23 ünde arkadaşıma linkini atmistim o zaman vardı, öyle hesap et.( alfa v1 tam modeli)

Mayısın 23 ünde arkadaşıma linkini atmistim o zaman vardı, öyle hesap et.( alfa v1 tam modeli)
Bu arada 29k'ya bu dolar kurunda 4070'li sistem bana çok çılgınca geliyor. İmkanı olanlar zaman geçmeden almalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…