i5 13400F RTX4060 Ti sistem nasıldır?

711373

Centipat
Merhaba, ilk defa kendime ait düzgün bir bilgisayarım oluyor, bu sistem iyi mi beni ne kadar süre götürür? Performansları nasıl olur? Fiyatı uygun mu? Beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

-Not; sistemi vatandaki çalışanlar ve cevremin tavsiyelerine bakarak topladım.

Dosya Ekleri

• 20231231_121607.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 115
Ramları 2x8 şekilde yaparsan daha çok verim alırsın. Ayrıca kule tipi işlemci fanı alırsan işlemciyi rahatlatırsın.

Konuyu duzgun okumadiniz sanirim. Arkadas urun tavsiyesi istemiyor. Aldigi urunun fiyati nasil diye soruyor.
Fiyatı uygun mu demiş, ben de kazıklarlar dedim değil mi? Toplam fiyat yazmıyor sanırım ama yazsa bile kesin çok pahalı. Daha düzgün ve parasının boşa gitmeyeceği bir sistem önereceğimden bütçe sordum kardeşim. Yardımcı olmaya çalışıyoruz ya hani. @lyforeid

Vatan'dan açıkçası ürün almanızı asla tavsiye etmem. SSD, Kasa ve PSU maalesef kötü. Onun dışında hayırlı olsun.

Hocam tebrik ettim ilk defa 13400F alıp DDR5 sistem kuran birini görüyorum forumda. Sizden evvel de kendi kuzenime 13400F'li DDR5 bir sistem toplamıştım aylar önce.

Sistem güzel, hayırlı olsun. Biraz tuzlu ama alternatifleri de aşağı yukarı bu kadar tutar. Belki en fazla 5k daha ucuza toplanabilirdi ama yine de hayırlı olsun.

Hayırlı olsun sistemi en azından akım korumalı prizle kullanmanı tavsiye ederim. Uzun yıllar götürür 1080P için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…