GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Ne için yapacagını belirtmemis bende önerecektim ama bir şey bilmediğimden attığı sisteme alınır deyip geçtim. @SingleMuffin oyun icin alacaksan arkadasın attığı alttaki sistemi özelleştirerek alabilirsinizki RAM'inin falan değişmesine gerek yok bence, SSD'yi en az 1 TB istiyorum derseniz Kingston KC3000s değiştirin kasayı FSP olanla degistirin başka bir şeye gerek yok.
Çok büyük dev farklar mı olacak yayınla oyun arasında sanki. En büyük fark render falan alınacaksa NVIDIA fark koyuyor başka büyük bir fark var mı sistemler arasında?
Çok büyük dev farklar mı olacak yayınla oyun arasında sanki. En büyük fark render falan alınacaksa NVIDIA fark koyuyor başka büyük bir fark var mı sistemler arasında?