i5 13400F sistem 33 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
30

Barisfuat

Hectopat
Selam arkadaşlar, bütçem 30 bin arası, yeni çıkan oyunları rahat oynayabileceğim bir sistem arıyorum. Kendim siteden böyle bir sistem topladım sizce nasıl? Önerilerinize açığım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-06_202841587.png
    104,7 KB · Görüntüleme: 62
18kya 4060 PC görmüştüm bugün. Onu al bence kalan parayla Update yaparsın.

Selam arkadaşlar, bütçem 30 bin arası, yeni çıkan oyunları rahat oynayabileceğim bir sistem arıyorum. Kendim siteden böyle bir sistem topladım sizce nasıl? Önerilerinize açığım.
Biraz pahalı hocam ya LGA 1700 DDR5 yada AM5 DDR 5 dizin DDR4 artık öldü.

Hayır alınmaz, attığım ideal.

Soğutucudan kısıp AMD tarafından R5 7500F sistemlere bakman daha uygun ve performanslı olur.

Bu sistem alınır mı? Peki umarım rahatsızlık vermiyorumdur?

30k ya en kral 4060 ti ddr5 sistemi Dizersiniz alınmaz

Bu da alınmamalı. 4070s sistemler var o fiyata. Net bütçe verirsen uygun olanı öneririm.

Şöyle ben sıvı soğutma ve PSU'lu kasa istiyorum fakat PSU markası bilindik bir marka öreneğin Corsair coooler Master veya Thermaltake gibi. Bütçem 35 ile 40 bin arası

Şöyle ben sıvı soğutma ve PSU'lu kasa istiyorum fakat PSU markası bilindik bir marka öreneğin Corsair coooler Master veya Thermaltake gibi.
Sıvı soğutma olmazsa olmaz değil ki . Ayrıca örnek olarak Vulcan sistemde ki PSU FSP. Saydıgın markalardan hiç bir farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…