K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.406 Çözümler 11 10 Ağustos 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1KAWLeILsdeNKjl8sVPfr0CbKb2fcGNhC/view?usp=sharing Aylardır bu hatayı yemekten bıktım. Anakart ve işlemci değiştirdiğim için format attım ve sorun hala daha devam ediyor. Diğer forumlarda da konu açmıştım.
Aylardır bu hatayı yemekten bıktım. Anakart ve işlemci değiştirdiğim için format attım ve sorun hala daha devam ediyor. Diğer forumlarda da konu açmıştım.
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 11 Ağustos 2025 #2 Hocam işlemci ve anakartınızı değiştirmişsiniz de sorun grafik sürücünüzde gibi duruyor. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp, en güncel sürümü yükleyin. Visual C++ ve DirectX' kaldırıp tekrardan yükleyin. Artı 0 Eksi
Hocam işlemci ve anakartınızı değiştirmişsiniz de sorun grafik sürücünüzde gibi duruyor. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp, en güncel sürümü yükleyin. Visual C++ ve DirectX' kaldırıp tekrardan yükleyin.