A alemcitom Kilopat Katılım 11 Aralık 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #11 MessininFedaisi dedi: 500 ve sonrası b serisi anakartlarda işlemcinin RAM MHz desteği kalktı anakartın sınırı neyse oraya kadar kullanabilirsiniz. Anakartınız overclock ile 5333MHz'e kadar destek sunuyor. Yani rahatlıkla takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
MessininFedaisi dedi: 500 ve sonrası b serisi anakartlarda işlemcinin RAM MHz desteği kalktı anakartın sınırı neyse oraya kadar kullanabilirsiniz. Anakartınız overclock ile 5333MHz'e kadar destek sunuyor. Yani rahatlıkla takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.944 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 23 Nisan 2023 #12 Aldığınız yere dikkat edin. Şu ara sahte RAM ve SSD var piyasada. Mesela ben gittim fazla para verdim Amazon + Amazon satıcısından aldım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Aldığınız yere dikkat edin. Şu ara sahte RAM ve SSD var piyasada. Mesela ben gittim fazla para verdim Amazon + Amazon satıcısından aldım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
A alemcitom Kilopat Katılım 11 Aralık 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #13 bonz dedi: Aldığınız yere dikkat edin. Şu ara sahte RAM ve SSD var piyasada. Mesela ben gittim fazla para verdim Amazon + Amazon satıcısından aldım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
bonz dedi: Aldığınız yere dikkat edin. Şu ara sahte RAM ve SSD var piyasada. Mesela ben gittim fazla para verdim Amazon + Amazon satıcısından aldım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.