i5 13400F soğutucu ve termal macun önerisi

okanburuk

Centipat
Daha fazla  
RAM
Apacer Panther RGB 16x2 CL40 DDR5 5600MHz
Ekran kartı
POWERCOLOR AMD RADEON 7700XT 12GB
Anakart
MSI H610M-E PRO DDR5
İşlemci
İntel i5 13400F
Intel i5-13400F işlemcim var ve bakım yapmayalı bir sene olacak neredeyse. Sıcaklıklardan memnun değilim hem Intel stok fanını değiştireceğim hem de termal macun yenileyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Intel i5-13400F işlemcim var ve bakım yapmayalı bir sene olacak neredeyse. Sıcaklıklardan memnun değilim hem Intel stok fanını değiştireceğim hem de termal macun yenileyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçen buraya çıkıyorsa bunu al. Alacaksan Kasan nedir? Uyumlu olup olmadığına bakayım.

Son düzenleme:
Assasin X veya Assasin King tercih edebilirsiniz. Fazlasıyla yeterli olacaktır. Geleceğe yönelik bir şey isterseniz phantom spirit olabilir.

Frisby CX500 olmalı kasanın modeli. Bu bütçe gayet iyi uyumlu ise alabilirim. Bir de termal macun önerirseniz sevinirim.

Frisby CX500 olmalı kasanın modeli. Bu bütçe gayet iyi uyumlu ise alabilirim. Bir de termal macun önerirseniz sevinirim.
İçerisinde fena olmayan bir macun geliyor. ekstra almanıza gerek yok.

Kasanızın kaç mm CPU hava soğutucu desteklediğini bulamadım hocam. Olacağından tam emin değilim yani. Ama mid Tower kasalara genelde uyuyor. Termal macunda almanıza gerek yok içinden çıkıyor.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…