Hangisini almak mantıklı? 500 lira farka stok fan kutu almak değer mi? Bende kule tipi fan var stok fana ihtiyacım olmayacak zaten ama satarken artısı olur diye düşünüyorum sadece.
Aynı işlemciyi kullanıyorum ağır işlerde kullanmayacaksan stok fan yeterli ama ağır işler için kullancaksan kule tipi soğutucu öneririm benim kullandığım soğutucu Max 65dr gördüm.
hocam kule tipi fanım var diye yazmıştım zaten darkfreezer x123 var elimde ben sadece satarken kutu ve fanın olması artı olur diye düşündüm başka 500 lira fark vermem için değmez gibi gözüküyor
Aynı işlemciyi kullanıyorum ağır işlerde kullanmayacaksan stok fan yeterli ama ağır işler için kullancaksan kule tipi soğutucu öneririm benim kullandığım soğutucu Max 65dr gördüm.
hocam kule tipi fanım var diye yazmıştım zaten darkfreezer x123 var elimde ben sadece satarken kutu ve fanın olması artı olur diye düşündüm başka 500 lira fark vermem için değmez gibi gözüküyor
Hocam kule tipi fanım var diye yazmıştım zaten darkfreezer X123 var elimde ben sadece satarken kutu ve fanın olması artı olur diye düşündüm başka 500 lira fark vermem için değmez gibi gözüküyor.