Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 Metehan_x dedi: Sadece Windows Gezgini nasıl %30 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an gayet normal. KeremGnyzu dedi: Doktorun her hastaya parol yazdığı gibi bende Kaspersky ile taratın diyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam deneme sürümü vs. var mı?
Metehan_x dedi: Sadece Windows Gezgini nasıl %30 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an gayet normal. KeremGnyzu dedi: Doktorun her hastaya parol yazdığı gibi bende Kaspersky ile taratın diyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam deneme sürümü vs. var mı?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.132 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #12 Bedava sürümü var Kaspersky Free falan yazarsanız çıkar ve rehberleri var zaten
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #13 KeremGnyzu dedi: Bedava sürümü var Kaspersky Free falan yazarsanız çıkar ve rehberleri var zaten Genişletmek için tıkla... Onlar yeterli olur mu hocam? Çok oyunum var format atmak ile uğraşmak istemiyorum. Onları geri yüklemesi vs. çok eziyet.
KeremGnyzu dedi: Bedava sürümü var Kaspersky Free falan yazarsanız çıkar ve rehberleri var zaten Genişletmek için tıkla... Onlar yeterli olur mu hocam? Çok oyunum var format atmak ile uğraşmak istemiyorum. Onları geri yüklemesi vs. çok eziyet.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.132 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #14 Yani Kaspersky ve başka bir programla taratıp temiz çıkarsa np(malvarebyte gibi).
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #15 KeremGnyzu dedi: Yani Kaspersky ve başka bir programla taratıp temiz çıkarsa np(malvarebyte gibi). Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarsa format atmam gerekir mi? Kaspersky virüsü temizlese bile format atmam şart mı?
KeremGnyzu dedi: Yani Kaspersky ve başka bir programla taratıp temiz çıkarsa np(malvarebyte gibi). Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarsa format atmam gerekir mi? Kaspersky virüsü temizlese bile format atmam şart mı?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.132 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #16 Bu arada ben formatı işkence buluyorum. Setro dedi: Sorun çıkarsa format atmam gerekir mi? Kaspersky virüsü temizlese bile format atmam şart mı? Genişletmek için tıkla... Varsa ve Temizlerse gerek yok.
Bu arada ben formatı işkence buluyorum. Setro dedi: Sorun çıkarsa format atmam gerekir mi? Kaspersky virüsü temizlese bile format atmam şart mı? Genişletmek için tıkla... Varsa ve Temizlerse gerek yok.
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #17 Kaspersky free yeterli olur mu? Onla taratacağım.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.132 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #18 Yani bence gerek yok ben bu olaylarda bilgim var ama benden çok daha bilgilileride var
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #19 KeremGnyzu dedi: Yani bence gerek yok ben bu olaylarda bilgim var ama benden çok daha bilgilileride var Genişletmek için tıkla... Taratmama mı gerek yok?
KeremGnyzu dedi: Yani bence gerek yok ben bu olaylarda bilgim var ama benden çok daha bilgilileride var Genişletmek için tıkla... Taratmama mı gerek yok?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.132 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #20 Setro dedi: Kaspersky free yeterli olur mu? Onla taratacağım. Genişletmek için tıkla... Yani evet çok büyük ihtimal ama ben risk almak istemiyor derseniz başka Bi uygulamada kullanın. Setro dedi: Taratmama mı gerek yok? Genişletmek için tıkla... Hayır formata. Naptın kral Son düzenleme: 23 Ocak 2024
Setro dedi: Kaspersky free yeterli olur mu? Onla taratacağım. Genişletmek için tıkla... Yani evet çok büyük ihtimal ama ben risk almak istemiyor derseniz başka Bi uygulamada kullanın. Setro dedi: Taratmama mı gerek yok? Genişletmek için tıkla... Hayır formata. Naptın kral