Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #21 KeremGnyzu dedi: Yani evet çok büyük ihtimal ama ben risk almak istemiyor derseniz başka Bi uygulamada kullanın. Hayır formata. Naptın kral Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı hocam. Hızlı tarama yaptım tespit edilen tehdit yok diyor.
KeremGnyzu dedi: Yani evet çok büyük ihtimal ama ben risk almak istemiyor derseniz başka Bi uygulamada kullanın. Hayır formata. Naptın kral Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı hocam. Hızlı tarama yaptım tespit edilen tehdit yok diyor.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #22 Sadece hızlı taramamı yaptın?
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #23 KeremGnyzu dedi: Sadece hızlı taramamı yaptın? Genişletmek için tıkla... Evet. Otomatik olarak onu gösterdi. Bir tehdit bulunursa tam tarama yapmanızı önereceğiz yazıyor.
KeremGnyzu dedi: Sadece hızlı taramamı yaptın? Genişletmek için tıkla... Evet. Otomatik olarak onu gösterdi. Bir tehdit bulunursa tam tarama yapmanızı önereceğiz yazıyor.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #24 Tamam o zaman görev yöneticisindede herhangi bişey yoksa temizdir çok büyük ihtimal. İyi sosyaller.
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #25 KeremGnyzu dedi: Tamam o zaman görev yöneticisindede herhangi bişey yoksa temizdir çok büyük ihtimal. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi arkaplan uygulamalarına baktım görev yöneticisinden öyle antin kuntin bir şey yok. Hepsi tanıdığım program. Olmadı kaspersky yıllık planı uygun fiyata satılıyor. Ondan alırım. @KeremGnyzu Şimdi tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı. Son düzenleme: 23 Ocak 2024
KeremGnyzu dedi: Tamam o zaman görev yöneticisindede herhangi bişey yoksa temizdir çok büyük ihtimal. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi arkaplan uygulamalarına baktım görev yöneticisinden öyle antin kuntin bir şey yok. Hepsi tanıdığım program. Olmadı kaspersky yıllık planı uygun fiyata satılıyor. Ondan alırım. @KeremGnyzu Şimdi tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı.