Stok fanın montajını sağlam yaptığına emin misin? Ha bu arada stok fanı bu işlemci ile kullanılmasını önermiyorum. Isınıyor çünkü bu kadar da olmasa. Bütçene göre bir kule tipi soğutucu almalısın.
Coolermaster high performance 2 defa silip yeniden sürdüm ilk çapraz yaptım sogutucuyla dağıttım olması sonra işlemci üzerinden dağıttım yine düzgün düzelmedi stok fan ve kasa fanlarim biraz kötü ama yinede maks 80 görmesi lazım değil mi
Stok fanın montajını sağlam yaptığına emin misin? Ha bu arada stok fan bu işlemci ile kullanılmasını önermiyorum. Isınıyor çünkü bu kadar da olmasa. Bütçene göre bir kule tipi soğutucu almalısın.
Coolermaster high performance 2 defa silip yeniden sürdüm ilk çapraz yaptım sogutucuyla dağıttım olması sonra işlemci üzerinden dağıttım yine düzgün düzelmedi stok fan ve kasa fanlarim biraz kötü ama yinede maks 80 görmesi lazım değil mi
İntelin stok fanını kullanıyorsanız normaldir. Berbatlar çünkü. Dandirik bi tane fan bile alsanız daha çok soğutur. İsterseniz kendinize bütçe ayarlayıp iyi bir soğutucu alabilirsiniz.
Intel'in stok fanını kullanıyorsanız normaldir. Berbatlar çünkü. Dandik bir tane fan bile alsanız daha çok soğutur. İsterseniz kendinize bütçe ayarlayıp iyi bir soğutucu alabilirsiniz.
Cooler Master high performance 2 defa silip yeniden sürdüm ilk çapraz yaptım sogutucuyla dağıttım olması sonra işlemci üzerinden dağıttım yine düzgün düzelmedi stok fan ve kasa fanlarim biraz kötü ama yine de maksimum 80 görmesi lazım değil mi?