i5 13400F ve MSI RTX 4060 Ti sistem yeniden başlıyor

Dazaii

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. İncehesap'tan bir hazır sistem satın aldım, 3-4 gün önce elime ulaştı.
Geldiği günden beri sürekli kendini resetliyor.
Windows 10 Pro olarak gelmişti fakat 1 güncellemede sürekli hata veriyordu, o yüzden Windows 11'e geçtim. Geçtikten sonra daha uzun aralıklarla kendini resetlemeye başladı. Tabii bu şansa öyle mi denk geldi bilmiyorum. Mesela 4 5 saat Cyberpunk 2077 oynadım ve kapanmadı. Öyle olunca düzeldi diye düşündüm fakat tekrar resetledi kendini.

Isınma problemi yok, değerler normal. Dediğim gibi Cyberpunk oynadım ve yine ısınma sorunu yaşamadım. Bilgisayar her parçayı görüyor, düzgün takılı olmayan parça yok diye düşünüyorum.

Yazılım hatası olabilir mi diye bilgisayarı sıfırladım fakat sorun devam etti. Driverları bildiğim kadarıyla güncelledim fakat hepsini güncellemem için bildiğiniz bir yol varsa yaparım.

Sistem özelliklerim:
  • İşlemci: Intel i5-13400F
  • Anakart: MSI Pro H610M-E
  • Ekran kartı: MSI RTX 4060 Ti Ventus 3X 16 GB.
  • Bellek: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16)
  • SSD: Adata Legend 700 512 GB.
  • Kasa: Frisby FC-9435G 750W.
  • Soğutucu: Cooler Master Masterliquid.

Sizce sorun ne olabilir?

İade etme imkanınız var mı, çok pahalıya almışsınız. Hem bu reset sorununu bahane gösterirsiniz. O fiyata 4070 Süper sistem var. Fiyatı sormamın nedeni de bu öneriyi yapmaktı.

14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var sanırım sitede yazana göre, daha iyi ve sorunsuz bir sistem önerisi yapmak isterim.

İade etme imkanınız var mı, çok pahalıya almışsınız. Hem bu reset sorununu bahane gösterirsiniz. O fiyata 4070 Super sistem var. Fiyatı sormamın nedeni de bu öneriyi yapmaktı.

İade edebilirim. Sorun olmazsa tavsiye ettiğiniz sistemin linkini atabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Güç kaynağının markası da mı Frisby? Öyleyse geçmiş olsun diyelim.

Maalesef öyle. Çok mu kötü?

Bu sistemi bütçenize göre düzenleyebilirsiniz, istiyorsanız maksimum bütçeyi söyleyin ona göre bir ayarlama yapalım.

Maximum bütçem belki zorlarsam 50 bin olur. Linki kaydettim bakacağım, sağ olun.

Maalesef öyle. Çok mu kötü?

Maximum bütçem belki zorlarsam 50 bin olur. Linki kaydettim bakacağım, sağ olun.
GSkill Flare 2x16 6000 MHz CL32 Ram, Kingston SN2VS SSD ekleyip alabilirsin 43K oluyor, tercihine göre R7 7700X işlemci seçebilirsin ama fazla mı olur bilmiyorum. Soğutucular hakkında da bilgim yok bilgisi olan birinin yardımcı olması daha iyi olur. Rica ederim.

G.Skill flare 2x16 6000 MHz CL32 RAM, Kingston SN2vs SSD ekleyip alabilirsin 43K oluyor, tercihine göre R7 7700X işlemci seçebilirsin ama fazla mı olur bilmiyorum. Soğutucular hakkında da bilgim yok bilgisi olan birinin yardımcı olması daha iyi olur. Rica ederim.

Tekrar teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı