Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve sizlere bir sorum olacaktı. Yeni sistem aldım ama galiba gücü yetersiz geliyor, OC modunda veya oyunlarda yanmasından endişeliyim. Çalışırken neredeyse hiçbir parçanın fanı çalışmıyorken PSU'nun fanı çalışıyor. Bir kere RDR2'deyken pat diye ses gelip kapanmıştı yanmıştı. Teknik servis yenisini takıp geri yolladı ama tekrar yaşanması tedirgin ediyor. Hal böyle olunca sisteme de zarar vermesinden korkuyorum. Sistemim şöyle;
Bu sistem için var olan güç kaynağı her türlü durum için yeterli mi yoksa yükseltmeli miyim? Yükselteceksem de nasıl bir PSU'ya geçmeliyim? Bütçem maksimum 4000TL.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve sizlere bir sorum olacaktı. Yeni sistem aldım ama galiba gücü yetersiz geliyor, OC modunda veya oyunlarda yanmasından endişeliyim. Çalışırken neredeyse hiçbir parçanın fanı çalışmıyorken PSU'nun fanı çalışıyor. Bir kere RDR2'deyken pat diye ses gelip kapanmıştı yanmıştı. Teknik servis yenisini takıp geri yolladı ama tekrar yaşanması tedirgin ediyor. Hal böyle olunca sisteme de zarar vermesinden korkuyorum. Sistemim şöyle;
Bu sistem için var olan güç kaynağı her türlü durum için yeterli mi yoksa yükseltmeli miyim? Yükselteceksem de nasıl bir PSU'ya geçmeliyim? Bütçem maksimum 4000TL.
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tam olarak da almayı düşündüğüm PSU'yu önerdiniz. Şuanlık yeter bir sorun yaratmaz derseniz bir ay daha kullanıp Corsair'i alırım o zaman. Öneriniz için teşekkür ederim.
Tam olarak da almayı düşündüğüm PSU'yu önerdiniz. Şu anlık yeter bir sorun yaratmaz derseniz bir ay daha kullanıp Corsair'i alırım o zaman. Öneriniz için teşekkür ederim.
Minimum istenen miktar 650W sen 750-800W'lık bir PSU al kafan rahat olsun. Sertifika arttıkça yazan Watt'ın kullanım oranı da yükseliyor. Örneğin düz 80 Plus bir PSU watt değerinin %80'ini verir.
Riske atmiyim hiç en iyisi bir tane 850W 80+ alayım kafam rahat olsun yanma riskini göze almak istemiyorum. ilerde sistemi yükseltme durumu olur illaki darda kalmiyim.