IMOLA-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Eğer PUBG, Valorant, CS GO gibi online oyunlar oynayacaksan evet mantıklı. 13.nesil işlemci teknolojisi farklı bir yapıda olduğundan daha yüksek performans alırsın. Ayrıca daha fazla L1,L2 ve L3 belleğe sahip 13400F.
Eğer PUBG, Valorant, CS:GO gibi Online oyunlar oynayacaksan evet mantıklı. 13.nesil işlemci teknolojisi farklı bir yapıda olduğundan daha yüksek performans alırsın. Ayrıca daha fazla l1, L2 ve L3 belleğe sahip 13400F.
Eğer PUBG, Valorant, CS:GO gibi Online oyunlar oynayacaksan evet mantıklı. 13.nesil işlemci teknolojisi farklı bir yapıda olduğundan daha yüksek performans alırsın. Ayrıca daha fazla l1, L2 ve L3 belleğe sahip 13400F.
RTX 4090 ile yapılan testlerde bazı oyunlarda 15-18 fps fark var görünüyor.
İstersen şu RTX 3060Ti ile yapılan testlere bakıp öyle karar ver. 12400F alıp ilerde ihtiyacın olursa 13400F'de alıp takarsın. Anakart destekliyor sonuçta her iki işlemciyi de.
Hocam aynı ikilemde kaldım ve 13400F tercih ettim. Soğutma konusunda da sorun çıkmaması maksadıyla Corsair H100 240MM'lik sıvı soğutucusunu tercih ettim imkanınız varsa böyle bir entegrasyon yapabilirsiniz yoksa kule tipi iyi bir soğutucu da yeterli olur.
Hocam aynı ikilemde kaldım ve 13400F tercih ettim. Soğutma konusunda da sorun çıkmaması maksadıyla Corsair H100 240Mm'lik sıvı soğutucusunu tercih ettim imkanınız varsa böyle bir entegrasyon yapabilirsiniz yoksa kule tipi iyi bir soğutucu da yeterli olur.