I5 13400F'in kaç modeli var?

Benim için tek çekirdek performansı oynadığım oyun tek cekirtek performansına dayalı.

Şimdi baktım da 14600k'nın da fiyatı epey idi duruyor. Fps oyunları için çok daha iyidir L2 ve L3 önbelleği daha büyük, tek çekirdekte %16, çoklu çekirdekte de +%50 daha iyi. Yeterli soğutmanız varsa tercih edebilirsiniz.

Yok 13400F ya da 14400F düşünüyordum 13500 bu ikisinden iyi ise fazla tirmanmaya gerek yok bu uçunden birini alacaz artık. Sıcak bir işlemci istemiyorum hava soğutma ile 7 24 çalışması gerekiyor

Yok 13400F ya da 14400F düşünüyordum 13500 bu ikisinden iyi ise fazla tirmanmaya gerek yok bu uçunden birini alacaz artık. Sıcak bir işlemci istemiyorum hava soğutma ile 7 24 çalışması gerekiyor
Aradaki fark böyle doğrusu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar çoklu performanslar tekli performansda böyle bir test var mı acaba?

Bunlar çoklu performanslar tekli performansda böyle bir test var mı acaba?
Hikayeli dediğimiz oyunlar tekli çekirdek performansı odaklı olurken, Online dediğimiz CS, Valorant gibi oyunlar çoklu çekirdek ve önbellek odaklı oluyor.

Direk tek çekirdek performansı farkı istiyorsanız sentetik test sonuçları var:

Aslında şöyle 13500 13400f hangisi olduğu önemli değil istediğim şey uzun süre sıcaklık da korumalı yük altında 7 24 çalışacak ve fuma 3 ile soğuyacak bu işlemci

Aslında şöyle 13500 13400f hangisi olduğu önemli değil istediğim şey uzun süre sıcaklık da korumalı yük altında 7 24 çalışacak ve fuma 3 ile soğuyacak bu işlemci
13500 biraz daha fazla Watt harcadığı için doğal olarak daha sıcak olacaktır ama ikiside Fuma 3 soğutma ile rahatlıkla serin çalışır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…