i5-13420h CS 2 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

Relax4Winnn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce RTX 4060
İntel Core i5 13420H
16GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
NVİDİA GEFORCE RTX 4060
İşlemci
İntel Core i5 13420H
Merhaba, CS2'de istediğimden çok az FPS alıyorum sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplar öyle hocam i7 13,14 olsa bile 400ü geçmiyor 4060LILAr 4070 içinde benzer durum var bende aynı şekilde. Laptoplarda zorlmadağınız sürece FPS vermez ayrıca.

Hocam orta ayarlarda ölüm maçında 90-120 arası FPS veriyor normal değil gibi 4070 laptopu olan bir arkadaşım 200-300'den aşağı FPS almıyor.

Kaç FPS aldıyorsunuz? Grafik ayarını ayarlayarak yükseltebilirsiniz.

Grafik ayarlarımı en iyi performans için internetten ayarladım ona rağmen 90-120 FPS ölüm maçında normal rekabetçi maçlarımda ise Max 170 görüyorum bunlar yüksek grafik olmamasına rağmen.

Hocam orta ayarlarda ölüm maçında 90-120 arası FPS veriyor normal değil gibi 4070 laptopu olan bir arkadaşım 200-300'den aşağı FPS almıyor.

Grafik ayarlarımı en iyi performans için internetten ayarladım ona rağmen 90-120 FPS ölüm maçında normal rekabetçi maçlarımda ise Max 170 görüyorum bunlar yüksek grafik olmamasına rağmen.

Test videosunda 150 FPS ölüm maçında. MSI Afterburner'dan değerlere bakar mısınız anormal bir durum var mı?

Test videosunda 150 FPS ölüm maçında. MSI Afterburner'dan değerlere bakar mısınız anormal bir durum var mı?

Laptop GPU olduğu için daha düşük olabilir ama grafik kalitem en yüksek veya yüksekte bile değil orta ayarlarda.

Laptop GPU olduğu için daha düşük olabilir ama grafik kalitem en yüksek veya yüksekte bile değil orta ayarlarda.

Düşük yapın hocam. Laptop olduğu için hem özellik kısılıyor hem de dar yerde olduğu için ısınmaması için biraz kısılıyor.

Şuradan yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı