MrxqaZ Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar HP Victus 7N9u9EA model laptop sizce ısınıyor mu? İşlemci için bu normal midir dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_3345.jpeg 168 KB · Görüntüleme: 46 IMG_3344.jpeg 166,1 KB · Görüntüleme: 47 IMG_3343.jpeg 165,4 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Arkadaşlar HP Victus 7N9u9EA model laptop sizce ısınıyor mu? İşlemci için bu normal midir dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Arkada hangi yazılım çalışıyor?
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 2 Aralık 2023 #3 MrxqaZ dedi: Arkadaşlar HP Victus 7N9u9EA model laptop sizce ısınıyor mu? İşlemci için bu normal midir dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır normal değil. Ayrıca termal macunu değiştirdiniz mi daha önce. Çünkü Intel işlemcili HP Victus'larda throttling var yani macun dandik.
MrxqaZ dedi: Arkadaşlar HP Victus 7N9u9EA model laptop sizce ısınıyor mu? İşlemci için bu normal midir dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır normal değil. Ayrıca termal macunu değiştirdiniz mi daha önce. Çünkü Intel işlemcili HP Victus'larda throttling var yani macun dandik.
MrxqaZ Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Prokas dedi: Hayır normal değil. Ayrıca termal macunu değiştirdiniz mi daha önce. Çünkü Intel işlemcili HP Victus'larda throttling var yani macun dandik. Genişletmek için tıkla... Ürünü nisanda aldım daha yeni sayılır. Gerek var mı sence?
Prokas dedi: Hayır normal değil. Ayrıca termal macunu değiştirdiniz mi daha önce. Çünkü Intel işlemcili HP Victus'larda throttling var yani macun dandik. Genişletmek için tıkla... Ürünü nisanda aldım daha yeni sayılır. Gerek var mı sence?
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 2 Aralık 2023 #5 MrxqaZ dedi: Ürünü nisanda aldım daha yeni sayılır gerek var mı sence. Genişletmek için tıkla... Evet var. Macun dandik ayrıca 99 derece işlemciye zarar verebilir.
MrxqaZ dedi: Ürünü nisanda aldım daha yeni sayılır gerek var mı sence. Genişletmek için tıkla... Evet var. Macun dandik ayrıca 99 derece işlemciye zarar verebilir.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #6 MrxqaZ dedi: Ürünü nisanda aldım daha yeni sayılır. Gerek var mı sence? Genişletmek için tıkla... 8 ay olmuş. Temizlik ve macun değişimi yapın.
MrxqaZ dedi: Ürünü nisanda aldım daha yeni sayılır. Gerek var mı sence? Genişletmek için tıkla... 8 ay olmuş. Temizlik ve macun değişimi yapın.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #7 MrxqaZ dedi: Arkadaşlar HP Victus 7N9u9EA model laptop sizce ısınıyor mu? İşlemci için bu normal midir dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınıyor mu diyorsunuz, çoğu laptop veya masaüstü bilgisayar zaten 100'e dayandığı an kendini bir anda kapatır. Bu dediğiniz ısıdayken PC'nin belli bölgelerine dokunamazsınız bile (kasa parça malzemesine bağlı). Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
MrxqaZ dedi: Arkadaşlar HP Victus 7N9u9EA model laptop sizce ısınıyor mu? İşlemci için bu normal midir dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınıyor mu diyorsunuz, çoğu laptop veya masaüstü bilgisayar zaten 100'e dayandığı an kendini bir anda kapatır. Bu dediğiniz ısıdayken PC'nin belli bölgelerine dokunamazsınız bile (kasa parça malzemesine bağlı).
MrxqaZ Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #8 garantisi var içini açarsam macun için bozulabilir