İşlemcim i5-13500H ekran kartım 4060 laptop işlemci kullanımım GPU kullanımımdan az. GPU kullanımımda CS2 de 30-40 arası bazen eşitleniyorlar. 200-300 FPS arası alsam da bazen 170'lere düştüğü oluyor yani bayağı dengesiz. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oyunda her zaman lag oluyor soğudum resmen, yardımcı olabilecek var mı?
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri ve ardından Yüksek Performans seçip oyun oynarken laptopu şarjda tutun, denedikten sonra sonuçlar için etiket atıp cevaplayın.
İşlemcim i5-13500H ekran kartım 4060 laptop işlemci kullanımım GPU kullanımımdan az. GPU kullanımımda CS2 de 30-40 arası bazen eşitleniyorlar. 200-300 FPS arası alsam da bazen 170'lere düştüğü oluyor yani bayağı dengesiz. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oyunda her zaman lag oluyor soğudum resmen, yardımcı olabilecek var mı?
Isı değerleri nen alemde ? Oyun içi ısı değerlerini ve diğer değerleri MSI aracıyla yolllayın.
Nvidia GPU güncel olduğuna emin ol. Nvidia denetim masasından oyunu seç ve güç kısmını maksimum performans olarak ayarla. Bu şekilde bir dene.