i5-13600K için soğutucu tavsiyesi

serbinne

Femtopat
Daha fazla  
i513600K için çok kaliteli soğutucu tavsiyesi. Denenmiş ispatlı kaliteli. Ayrıca sıvı soğutucu mu olmalı? Sıvılar bozuluyor kule tipi soğutucu al diyenler de kafamı karıştırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
i513600K için çok kaliteli soğutucu tavsiyesi. Denenmiş ispatlı kaliteli. Ayrıca sıvı soğutucu mu olmalı? Sıvılar bozuluyor kule tipi soğutucu al diyenler de kafamı karıştırdı.

Kasa modeliniz ve sıvı soğutucu için bütçeniz ne kadar?

Sıvı soğutmayı düzgün montajlarsanız bir sıkıntı çıkmayacaktır hocam. Bütçeniz yok ise ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyat. Bütçeniz var ise Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.

Yukarıda belirtilen ^ Cooler Master güzel. Bunun yanında bütçe daha da çıkarsa Corsair'in 240mm bir soğutucusu da üzmez.

Işlemciniz de hayırlı olsun. Fiyat/performans bakımından şahane bir işlemci.

Not: 13600K ile 360mm soğutucuya ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. Iyi bir 240mm 13900K'yı bile serin tutuyor.

Artı -1 Eksi
Forumda herkes hemen dönüş yapıyor. Çok istifade ediyorum. Ayrıca önerilerinize de güveniyorum. 240
Teşekkür ediyorum. Çok daha güzelleri sizlerin olsun.

Forumda herkes hemen dönüş yapıyor. Çok istifade ediyorum. Ayrıca önerilerinize de güveniyorum. 240

Teşekkür ediyorum. Çok daha güzelleri sizlerin olsun.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…