i5 13600K için termal macun önerisi

1.3 Multijet

Picopat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
İşlemci
İ5 13600k
Selam, işlemcimde tek fanli sıvı soğutma kullanıyorum, ilk başlarda 75-80 derecelerdeydi ama son 2 aydır (sistemi toplayalı 7 ay falan oldu) 95 derecenin altına inmiyor önceden böyle değildi anlamadım, termal macunu mu az kattık acaba diye düşündüm, önereceğiniz macunlar için şimdiden teşekkürler.

Boşta mı 95leri görüyor yoksa oyundamı bir de sıvı soğutuccu ne kullanıyosunuz.

Boşta mı 95leri görüyor yoksa oyundamı bir de sıvı soğutuccu ne kullanıyosunuz.
Oyunda görüyor boşta 50-55 falan görüyor markası Gametech Hydra 120mm sıvı soğutucu, patronumda kullanıyor ama kendisi bu kadar isinmadigini söylüyor kendi bilgisayarının ve Windows yazılımlarından kaynaklandığını da iddia etmekte.

Arctic MX-6 yeterli gelir.

1758021986677.png

Ben bu şekilde sürüyorum ve pompa başlığını taktıktan sonra da vidalarını sıkarken sırayla az az sıkıyorum macun dengeli yayılsın diye. Ayrıca sıvı soğutma pompanızda da arıza meydana gelmiş olabilir, genelde botulardan biri sıcak diğeri soğuk olduğunda pompada sorun olduğu anlaşılabiliyor. Kasanın kendi havalandırma kapasitesi de ısıyı etkiler.

Arctic MX-6 yeterli gelir.

Eki Görüntüle 2574829

Ben bu şekilde sürüyorum ve pompa başlığını taktıktan sonra da vidalarını sıkarken sırayla az az sıkıyorum macun dengeli yayılsın diye. Ayrıca sıvı soğutma pompanızda da arıza meydana gelmiş olabilir, genelde botulardan biri sıcak diğeri soğuk olduğunda pompada sorun olduğu anlaşılabiliyor. Kasanın kendi havalandırma kapasitesi de ısıyı etkiler.
Çok sağolun, pompayı akşam kontrol edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı