i5 13600K ile 3070 Ti uyumlu mu?

M.Kayra

Centipat
Daha fazla  
Selam, yakın zamanda PC toplayacağım ve ekran kartına uyumlu olacak bir işlemci seçmek istiyorum ki darboğaza düşmesin.

Intel i5 13600K işlemci ile GeForce RTX 3070 Ti ekran kartı uyumlu mudur?

İyi Sosyaller.

Uyumludur ancak sürekli işlemci ile render almayacaksanız işlemciden kısıp ekran kartına yüklenmenizi tavsiye ederim. 13600K, 3070 Ti'a göre bayağı güçlü kalıyor.

Selam, yakın zamanda PC toplayacağım ve ekran kartına uyumlu olacak bir işlemci seçmek istiyorum ki darboğaza düşmesin.

Intel i5 13600K işlemci ile GeForce RTX 3070 Ti ekran kartı uyumlu mudur?

İyi Sosyaller.

Evet, uyumludur.

Darboğaz sıkıntısı yaşamadan rahat rahat oyun oynayabilirsiniz hocam.

Uyumludur ancak sürekli işlemci ile render almayacaksanız işlemciden kısıp ekran kartına yüklenmenizi tavsiye ederim. 13600K, 3070 Ti'a göre bayağı güçlü kalıyor.
Bilgi için teşekkürler hocam, i5'in yetersiz kalıp sorun yaşatacağını düşünüyordum. Bundan dolayı i7 almayı bile düşünüyordum. Öğrenmem güzel oldu.

Bilgi için teşekkürler hocam, i5'in yetersiz kalıp sorun yaşatacağını düşünüyordum. Bundan dolayı i7 almayı bile düşünüyordum. Öğrenmem güzel oldu.
Hocam bahsettiğimiz 13600K, bir sürü 3070 Ti sırtlar. Anladığım kadarıyla bütçeniz iyi, sistem toplama konusu açın yardımcı oluruz. Elinizdeki bütçeye göre en iyi performansı alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…