i5 13600K RTX 3060 Ti 43.000 TL'ye alınır mı?

• Konuyu başlatan fir4t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.815
Bunlar 43300TL tutuyor.
Teşekkür ederim bunu da değerlendiricem

Evet benim sistemimden kat kat iyi aynı fiyat bir de. Site güvenilir midir peki.

Bu siteden daha önce alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı bende, ama siz bilirisiniz tabii ki mağazaları da var gidip oradan da alabilirsiniz sanırsam.

Tamamen ön yargı :) izlediğim videolarda çabuk ısınıyor diyorlar başka nedeni yok.

Hocam inanın bende öyleydim Ryzen işlemcilere fakat aldıktan sonra fikrim çok değişti Intel'den çok daha iyi Ryzen sistemler.

Anakart ve RAM'i DD5 yapmalı mıyım sizce. Bir de b u site güvenilir mi acaba?

Gaming gen güvenilir, diğer konularda kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. RAM konusunda aradaki farkı vermeye değer mi bilemiyorum.
Monitör olarak
https://www.amazon.com.tr/MSI-AG321CQR-Monitör-Freesync-Premium/dp/B08YYSG7SH/ref=mp_s_a_1_13?crid=2R9W8W2I0OX1&keywords=monitör&qid=1678135375&refinements=p_n_feature_five_browse-bin:27390165031&rnid=27390156031&s=computers&sprefix=monitör,aps,273&sr=1-13

Fiyatına göre kötü bu daha iyi olur:

Bu üç sistemden birini alabilirim. Benim sistem çöp oldu bunların yanında :)
Sadece bunlardan birini dd5 e çevirmelimiyim bariz bir fark yaratır mı oyunlarda. Genelde fps oyunları oynuyorum.

Tam ekran sorucaktım. bundada curved mı yoksa düz mü diye çok araştırdım ortada kaldım

Fiyatına göre kötü bu daha iyi olur:
Bunu alırsam koltuk kalır onu da sonra alırım artık

Bu üç sistemden birini alabilirim. Benim sistem çöp oldu bunların yanında :)
Sadece bunlardan birini dd5 e çevirmelimiyim bariz bir fark yaratır mı oyunlarda. Genelde fps oyunları oynuyorum.

Tam ekran sorucaktım. bundada curved mı yoksa düz mü diye çok araştırdım ortada kaldım

Bunu alırsam koltuk kalır onu da sonra alırım artık
Hocam iki sistemde 16GB Ram var, benim gönderdiğim sistemde ise 32GB Ram var rahat edersiniz, ayrıca SSD okuma yazma hızı 7bin değerlerinde. Sistemi kullanacak olan sizsiniz sizin kararınız.

Hocam iki sistemde 16GB Ram var, benim gönderdiğim sistemde ise 32GB Ram var rahat edersiniz, ayrıca SSD okuma yazma hızı 7bin değerlerinde. Sistemi kullanacak olan sizsiniz sizin kararınız.
Evet inceledim hepsini muhtemelen 3ünden biri olacak.Siteyi duymadım sadece o tedirgin etti biraz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı