RTX 3060 12 GB gibi müthiş bir ekran kartı aldım ama Witcher'da bir türlü güzel grafikler elde edemiyorum. Bu grafiklerde neyin sorun olduğunu söyleyebilir misiniz?
Hangisi sürümü diyorum şimdi next-gen ise DLSS, FSR ıvır zıvır otomatik açık olabilir kapat. Orijinali yani 2015 yapımı ise bu özellikler olmadığından eleriz diye sordum.
Harbi sorun buymuş performansta kullanıyormuşum. ne bileyim hepsini en sağa çekince grafik fulleniyordu onu da en sağa çektim meğerse daha kötü yapıyormuş yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Harbi sorun buymuş performansta kullanıyormuşum. Ne bileyim hepsini en sağa çekince grafik fulleniyordu onu da en sağa çektim meğerse daha kötü yapıyormuş yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu dışı ama RTX 3060 Müthiş bir ekran kartı değil, İşlemci Mersoysa ekran kartı yanında modifiyeli şahin gibi kalmış. Bütün ayarları en sona çektin mi? Bir de atın yelesi ve Geralt'ın saçı piksel piksel olmuş. DLSS Ultra performansa çekilmiş gibi bir hali var. En başta iyi görüntü için native oynaman lazım.