i5 13600K sistem belirli oyunları açarken restart atıyor

Tiflingar

Centipat
Daha fazla  
RAM
Gskill Trident Z DDR5 6000Mhz CL36
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Ekran kartı
Asus Rog Rtx 3090 OC
Anakart
Asus Rog Hero z790
İşlemci
İntel 13600k
Merhaba, sistemim güncel ve aynı zamanda çoğu parçası da yeni. İki aydır sorunsuz kullanıyordum, birkaç gündür bu problem baş gösterdi. Valorant'ta yaşamadığım bu sıkıntıyı Steam oyunları olan CS ve PUBG'de yaşıyorum. Superposition Benchmark yaptığımda yük altına giriyor olmasına rağmen restart atmadığını görüyorum ancak saydığım oyunlarda bu problem var. Güç kaynağım da 850W Thor. Valorant'ta 400-500W çekiyor CS'de de aynı. Temiz kurulum yaptım, Memtest yaptım, sıcaklık değerleri de gayet iyi. İşin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, sistemim güncel ve aynı zamanda çoğu parçası da yeni. İki aydır sorunsuz kullanıyordum, birkaç gündür bu problem baş gösterdi. Valorant'ta yaşamadığım bu sıkıntıyı Steam oyunları olan CS ve PUBG'de yaşıyorum. Superposition Benchmark yaptığımda yük altına giriyor olmasına rağmen restart atmadığını görüyorum ancak saydığım oyunlarda bu problem var. Güç kaynağım da 850W Thor. Valorant'ta 400-500W çekiyor CS'de de aynı. Temiz kurulum yaptım, Memtest yaptım, sıcaklık değerleri de gayet iyi. İşin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
En son olarak da OCCT testi yaptım 15 dakika yine görüntü kesmedi herhangi bir sorun yok ama oyunlarda bazen yapıyor bunu. Herhangi bir kriteri yok. BİOS güncel, her şey stabil ancak yine de yaşatıyor bu durumu. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı