Arkadaşlar yakında elime bir miktar para geçecek. Hem işlemcimi eksik hissediyorum aynı zamanda da 2K monitör almayı düşündüğüm için işlemcimi i5 13600K'den i9 14900K'ya yükseltmeyi düşünüyorum. Bir tanıdık bilgisayarcıdan biraz ucuz fiyatına alabiliyorum, sizce değer mi?
Arkadaşlar yakında elime bir miktar para geçecek. Hem işlemcimi eksik hissediyorum aynı zamanda da 2K monitör almayı düşündüğüm için işlemcimi i5 13600K'den i9 14900K'ya yükseltmeyi düşünüyorum. Bir tanıdık bilgisayarcıdan biraz ucuz fiyatına alabiliyorum, sizce değer mi?
Hocam halihazırda intel uyumlu iyi bir anakartım varken amdye geçip esktra anakarta ve tekrar işlemciye masraf yapmak zor geliyor. Isınma konusunda az önce baktım 240mm sıvı soğutucum var, biraz sorun çıkarabilir ama serin bir memleketteyim ve kasa ferah bir kasa, emin olamadım, zamanında tanıdıktan ucuza aldığım için amd olup olmamasına dikkat etmedim, kendi bütçem olsa bende amd alırdım.
Hocam halihazırda Intel uyumlu iyi bir anakartım varken AMD'ye geçip ekstra anakarta ve tekrar işlemciye masraf yapmak zor geliyor. Isınma konusunda az önce baktım 240mm sıvı soğutucum var, biraz sorun çıkarabilir ama serin bir memleketteyim ve kasa ferah bir kasa, emin olamadım, zamanında tanıdıktan ucuza aldığım için AMD olup olmamasına dikkat etmedim, kendi bütçem olsa bende AMD alırdım.