i5 13600KF için anakart önerisi

doğan1881

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimi güncellemek istiyorum, işlemci ve anakart güncellemesi yapmak istiyorum ileride daha upgrade ederim.
Power'im: FSP 550W Hyper 80 Pro.
Ekran kartım: GTX 1660 Ti.
RAM: 2x8 3600MHz DDR4.
İşlemci olarak i5 13600KF almayı düşünüyorum, anakart olarak çok seçenek var kafam karıştı (DDR4)
Bana işlemciye uygun 3600MHz civarı ATX anakart önerebilir misiniz? Anakart için çok bütçem yok 2X slotlu çok aşırı aman aman olmasına gerek yok.
İleride upgrade olarak ekran kartı ve Power'i upgrade ederim maximum.

Bence o işlemciyi değiştirin. Bozulma ihtimali çok yüksek. AM5'e geçin.

Tavsiye;

Teşekkür ederim işlemci için, yakın arkadaşımdan alacağım i5 13600KF'yi arkadaşım olduğu için uygun fiyata verecek ondan dolayı, elimde olan RAM'i kullanayım diyorum ondan dolayı DDR4 anakart

Anakart da o kadar uçmaya pek gerek yok (güzel modeldir). Eğer bütçen çıkışmıyorsa A tipi anakartlar da 7500F in üstesinden gelecektir.

Anakart da o kadar uçmaya pek gerek yok (güzel modeldir). Eğer bütçen çıkışmıyorsa A tipi anakartlar da 7500F in üstesinden gelecektir.

İleride güncelleme yapılırsa işine gelir diye düşündüm.

Teşekkür ederim işlemci için, yakın arkadaşımdan alacağım i5 13600KF'yi arkadaşım olduğu için uygun fiyata verecek ondan dolayı, elimde olan RAM'i kullanayım diyorum ondan dolayı DDR4 anakart
Efendim, arkadaşınızın o işlemciyi size ucuza vermesinin sebebi bozulacak veya bozulmuş olması.

İleride güncelleme yapılırsa işine gelir diye düşündüm.

Efendim, arkadaşınızın o işlemciyi size ucuza vermesinin sebebi bozulacak veya bozulmuş olması.
garantili ürün acaba garanti kapsamına giriyor mu dediğiniz şekilde bozulmalar

Garantili ürün acaba garanti kapsamına giriyor mu dediğiniz şekilde bozulmalar

Girmesine karşın bir daha geri dönüşü olmuyor. Intel garantiyi 2 sene daha arttırdı bu sebeple. Bu arada kullanırsanız bile i3 13100F kalitesinde kullanabilirsiniz. Yani gidin 13100F alın daha iyi.

Girmesine karşın bir daha geri dönüşü olmuyor. Intel garantiyi 2 sene daha arttırdı bu sebeple. Bu arada kullanırsanız bile i3 13100F kalitesinde kullanabilirsiniz. Yani gidin 13100F alın daha iyi.

n bir daha geri dönüşü olmuyor. Intel garantiyi 2 sene daha arttırdı bu sebeple. Bu
hmmm teşekkür ederim hocam peki şöyle bişey olabilir mi 10bin tl bütçe ile işlemci + anakart amd tercihim. ( şu an kullandığım anakart b450 s2h v2 ) anakart upgrade etmeden bu anakartın kaldırabileceği max işlemci ne olabilir

Soğutucunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…