i5 13600KF için H610'dan B660M-Plus anakarta geçmek mantıklı mı?

Bütçe
3000TL

ACIPASTAxD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 13600KF
Asus RTX 3070 Tuf Gaming OC Edition
Corsair Vengeance RGB RT 16x2 32GB DDR4 RAM
ASUS PRIME H610M-D D4
Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze
MLD M300 500GB
Meslek
Bilişim teknolojileri tek.
RAM
Corsair Vengeance RT 32gb (16x2)
İşlemci
i5 13600kf
Elimde ASUS H610M-D D4 model bir anakart var.
İşlemcim ise i5 13600KF, bu işlemcim için soğutuculu ve yüksek faz gerektiren bir anakart arıyordum, bugün ASUS TUF B660M-Plus anakart buldum. 2500TL bir fiyatı var, sizce bu masrafa değer mi?

Merhabalar, Bence Değer B serisi Anakartlar H serisi Anakartlardan daha iyi diye düşünüyorum, şuanda elimde ve kullanmış olduğum b450m-a pro max anakartı da bunu az çok doğrular nitelikte, genelde h serisi anakartların BİOSunda overclock desteği ve birçok ayar yoktur ama b serisi anakartlarda seçenek biraz daha fazladır, o yüzden tercihim b serisi anakartlardır üzmez diyeyim sizi, tabiiki karar sizin bence bu masrafa değer...

H seri anakart giriş seviye anakarttır ve giriş seviye işlemciler içindir i3, i5 işlemciler F ibaresi olan işlemciler içindir bana kalırsa i5 bile takmak h seri anakarta işlemciye ayıptır sizin işlemciniz için Z serisi anakart gerekli ama b seriside işinizi görür çünkü k ibaresi bulunan işlemciler için Z serisi anakart kullanılması önerilir.

Deger knk bu butceye gore alabileceginin en iyisi

Baran arkadaş niye beğenmedim ne yanlış yazmışız bir açıklarmısın arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…