i5-13600KF için sıvı soğutma önerisi

Sarpy35

Hectopat
Merhaba sıvı soğutucu olarak 13600KF için bir ürün bakıyorum araştırdım bütçeme uygun olan 3 tane buldum ancak 240mm ile 360mm arasında 50TL fark var ama malzeme kalitesinde bir sıkıntı olur mu bilemedim almayı düşündüklerim burada. Kasam Deepcool 650w cc560

Sizce bu fiyat bandında daha iyi soğutucu bulabilir miyim önerileriniz nelerdir?

LS520 güzel ve yeni çıkan serii. Overclock yapmayacaksan oyun vs için yeterli olur.

Bütçen yeterse 360 mm olanını al 3100 TL. Piyasadaki en iyi sıvı soğutmalardan birisi.

2500tl

LS520 güzel ve yeni çıkan serii. Overclock yapmayacaksan oyun vs için yeterli olur.

Bütçen yeterse 360 mm olanını al 3100 TL. Piyasadaki en iyi sıvı soğutmalardan birisi.
Evet bu soğutucu çok iyi ancak bütçemin üzerinde maalesef

Deepcool istiyorsan LS520 de iyidir. Başka markalar da olur Deepcool olmasa da olur dersen arkadaşın attığı galahad 240 ve Arctic'e de bakabilirsin ama Arctic sığmayabilir radyatörü kalın olduğu için.

Deepcool istiyorsan LS520 de iyidir. Başka markalar da olur deepcool olmasa da olur dersen arkadaşın attığı galahad 240 ve Arctic'e de bakabilirsin ama Arctic sığmayabilir radyatörü kalın olduğu için.

Peki bu ürünlerle aynı fiyatta gammax L360 var onu tercih etmek daha iyi olmaz mı yoksa sıcaklıkta bir değişiklik görülmez mi?

Peki bu ürünlerle aynı fiyatta gammax L360 var onu tercih etmek daha iyi olmaz mı yoksa sıcaklıkta bir değişiklik görülmez mi?

Gammax daha düşük ve eski seriisi bildiğim kadarıyla. Sıcaklı konusunda bir şey diyemiyorum maalesef. LGA 1700 kiti var mı ona da bakmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı