i5 13600KF için sıvı soğutucu önerisi

Bilal5

Hectopat
Daha fazla  
i5 13600KF için nasıl bir sıvı soğutma önerirsiniz? Sıvı soğutma ekranlı olursa iyi olur.

Amazon.de - Bende de aynı işlemci var, bugün amazon Almanya'dan bunu sipariş ettim, ayrıca da uyumlu bir kasa alacağım kontrol edersin kendi kasan için. Araştırdığım kadarıyla en iyi soğutucu buymuş en azından bu fiyatlarda. Almanya'dan aldığında fiyat çok daha uyguna geliyor haberin olsun.

Hocam modeli ne soğutucunun? Türkiye'de olduğum için linki açamıyorum, konumu Almanya olarak değiştirmem gerekiyor.

Hocam modeli ne soğutucunun? Türkiye'de olduğum için linki açamıyorum, konumu Almanya olarak değiştirmem gerekiyor.
ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB - Tabi 360mm veya 240mm seçeneği de var. Ben de Türkiye'deyim açılıyor link.

Arctic Liquid Freezer II 360
DeepCool LT720 - LS720

Fiyatlarına göre hangisi uygunsa onu alabilirsin. Kendim 13600k için LT720 kullanmaktayım. Yükte 180 watt güçte 70 dereceyi geçmiyor. Tabi bu değerler termal macun, kasa hava akışı ve oda sıcaklığına göre değişkenlik gösterebilir.

Hocam bütçem 4000-5000 TL arası. Bu fiyat arası bir şey olursa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…