i5-13600KF için soğutucu önerisi

Oğulcan3134

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Arkadaşlar merhaba. i5-13600KF alıyorum ve soğutucu olarak ne önerirsiniz? Stok fan ile kullansam olur mu? Soğutma yeterli kalır mı? ASUS B660mk D4 anakartım var ve işlemci değiştirdikten sonra yapmam gereken bir işlem var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bütçe nedir? Stok fan hayatta yetmez. Ayrıca anakarta uyumlu olması için BIOS güncellemesi yapmanız lazım.

3500 zorlarsam 4000.

4K vermeye gerek yok.

Bütçe nedir? Stok fan hayatta yetmez. Ayrıca anakarta uyumlu olması için BIOS güncellemesi yapmanız lazım.

4K vermeye gerek yok.
i

4K vermeye gerek yok.
sessiz çalışması ve işini iyi yapması önemli benim için
Anakart modeli nedir?
Asus b660mk d4 5333

Asus b660mk d4 5333
Önerdiğiniz soğutucu iyi mi sessiz mi çalışıyor?

ASUS B660mk D4 5333

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS B660mk D4 5333

Önerdiğiniz soğutucu iyi mi sessiz mi çalışıyor?

Piyasadaki en iyi soğutuculardan biridir.

@Oğulcan3134
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yardımcı olur, bu dosyanın içinde .CAP dosyasını flash belleğe at, BIOS'a girdikten sonra EZ Flash 3 ile güncellersin. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/BIOS/PRIME-B660M-K-D4-ASUS-2014.zip?model=PRIME B660M-K D4

Çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı